1 Barbatul nativ din zodia balanta - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia balanta
Barbatul nativ din zodia balanta
Barbatul nativ din zodia balanta
Barbatul nativ din zodia balanta

Barbatul nativ din zodia balanta

barbatul balantaBarbatul Balanta este o persoana echilibrata; semnul zodiacal al Balantei este un semn al parteneriatului, al egalitatii, al dreptatii. Barbatul Balanta se va stradui sa stea pe un teren cat mai drept, sa fie cat mai obiectiv cu putinta. Este genul de persoana care, mereu, va incerca sa faca ce e mai bine pentru toata lumea, “sa impace si capra si varza”, cum se zice in popor. Este de parere ca pot fi multumite toate partile implicate intr-o disputa, doar in conditiile in care sunt studiate toate perspectivele situatiei respective. Barbatul Balanta este un pacifist innascut; ii displace profund orice conflict. Considera ca lucrurile nu pot fi rezolvate la nervi, atunci cand perspectivele sunt intunecate de cine stie ce pasiuni. Barbatul Balanta prefera pacea si armonia, se straduieste sa le aiba mereu in viata sa. Prefera sa discute despre ceea ce se intampla, incearca mereu sa inteleaga motivele fiecarei parti implicate in istorie, pentru a gasi solutiile potrivite.

Rabdarea are un inteles specific, pentru barbatul Balanta; este greu sa fii rabdator, in privinta sa. Alegerile pe care le face, chiar si in privinta lucrurilor celor mai simple, pot dura extrem de mult, daca se lasa totul doar la latitudinea sa. Nehotararea sa nu se datoreaza existentei vreunei slabiciuni, ci tocmai predilectiei sale pentru impatialitate. Din aceasta cauza, este foarte greu pentru el pana sa ajunga la o concluzie clara. Iar aceasta va fi o pozitie ferma, corecta, care ia in considerare toate alegerile disponibile. Barbatul Balanta se erijeaza, foarte des, intr-un judecator total neutru, dorindu-si sa ia, de fiecare data, decizii obiective. Evident, exista mereu o doza de subiectivitate implicata, insa, mult mai putin ca la alte persoane. Este persoana cea mai potrivita, atunci cand este nevoie de un sfat impartial.

Semn de aer, barbatul Balanta este un intelectual, caruia ii place sa discute pe marginea a diverse subiecte, sa faca schimb de idei. Barbatul Libra este foarte bun la dezbateri, evidentiind foarte clar plusurile si minusurile, in cazul fiecarei chestiuni, subliniind fiecare argument in parte, cu veridicitatea sa. Destul de rar va lua partea cuiva; prefera sa stea pe margine si sa fie un punct de referinta, de stabilitate. Cei care il cunoasc, se asteapta de la el la decizii foarte echilibrate, luand in considerare fiecare aspect in parte, fara sa ofere avantaj unei parti sau alteia.

Barbatul Balanta este genul de orasean rafinat. Ii plac lucrurile frumoase, de calitate, luxoase chiar; uraste chiciurile. Ii plac oamenii frumosi, mediile frumoase, asa ca are o predilectie pentru arta, va fi primul care va cumpara bilete la balet, la teatru sau la vreo expozitie de tablouri. Este sarmant si se adapteaza foarte bine circumstantelor; se cizeleaza pe masura ce activeaza in diverse medii. Nu este genul care sa se complaca intr-o anumita situatie; se uita atent in jurul sau si invata sa fie pe masura locului si evenimentului. Pentru barbatul Balanta, aspectul exterior este important. Le fel si modul in care vorbeste, in care se imbraca. Relationeaza bine cu majoritatea oamenilor, se simte bine in societate.

Barbatul Balanta este destul de profund, mai ales in relatiile de suflet. Cauta relatii de lunga durata, cu persoane alaturi de care sa se simta cat mai complet.

TRASATURI DE CARACTER REPREZENTATIVE ALE BARBATULUI BALANTA

Barbatul Balanta iarta, dar nu uita; nu este genul care sa isi piarda timpul tinand manie pe cineva sau ceva. De obicei, ofera cea de-a doua sansa. Este destul de destept sa invete din propriile greseli si tinde sa isi aduca aminte de ele, astfel incat sa nu mai faca aceleasi erori de judecata si alta data.

Barbatul Balanta este drept, este primul care sa recunoasca atunci cand a facut o greseala. Ii place sa stie ca toata lumea este tratata corect, mai ales dupa interventia sa.

Barbatul Balanta este foarte inteligent; mintea sa mereu face conexiuni, mereu este in alerta pentru noi si noi cercetari. Barbatul Balanta este un ganditor critic, mereu cu argumentele potrivite la el.

Barbatul Balanta este realist, se bazeaza doar pe ceea ce vede cu proprii sai ochi. Este destul de sceptic si prefera sa isi bazeze argumentatiile pe informatii provenite din surse foarte sigure. Uraste barfele.

Barbatul Balanta este un foarte bun negociator, are un spirit diplomatic innascut. Este cea mai potrivita persoana sa calmeze spiritele, intr-o disputa in care lucrurile risca sa o ia razna.

Barbatul Balanta are un foarte ascutit simt al observatiei; nimic nu scapa ochiului sau atent. De foarte multe ori prinde lucruri care scapa celorlalti. Este si foarte buni cititor a persoanelor cu care intra in contact.

Barbatul Balanta este relaxat; ii place sa aiba un stil de viata lejer si refuza sa se lase enervat de chestiuni minore. Cumva, reuseste sa ramana calm in mijlocul haosului.

PERSONALITATI REPREZENTATIVE:

- Locale: Dem Radulescu, Dan Spataru, Mircea Albulescu, Florian Pittis, Adrian Pintea, Stefan Banica Jr, etc.

- De pe mapamond: Ray Charles, Michael Douglas, Al Capone, Marcello Mastroianni, Mahatma Gandhi, Sting, Vladimir Putin, John Lenon, Giuseppe Verdi, Luciano Pavarotti, Alfred Noble, Franz Liszt, etc.

Barbatul nativ din zodia balanta
Barbatul nativ din zodia balanta - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia balanta
Barbatul nativ din zodia balanta - horoscopzi.ro
TOP