1 Barbatul nativ din zodia capricorn - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia capricorn
Barbatul nativ din zodia capricorn
Barbatul nativ din zodia capricorn
Barbatul nativ din zodia capricorn

Barbatul nativ din zodia capricorn

barbatul capricornBarbatul Capricorn este un paradox misterios. Este o persoana destul de dificil de cunoscut. Singur ridica ziduri inalte in jurul personalitatii sale, asa cad oar cei care au suficienta rabdare si rezistenta, reusesc sa le escaladeze si sa ajunga la el. Este perceput ca o persoana rece, calculate, mult prea pragmatica; cei care nu il cunosc il vor cataloga ca fiind insensibil. In fapt, barbatul Capricorn este foarte sensibil, usor de ranit; poate si de aceea considera ca este nevoie sa ridice ziduri pentru a se apara de rautatile lumii inconjuratoare. Este foarte obisnuit, pentru barbatul Capricorn, sa adopte o atitudine sarcastica sau nihilistica; putini sunt invitati alaturi de el, putini sunt cei care primesc acces la sufletul sau. Pe de alta parte, barbatul Capricorn nici nu este foarte sociabil, nu prea ii place sa aiba de-a face cu cercuri largi de persoane, in cadrul carora se simte nesigur, incomod; lui ii place sa aiba control asupra a ceea ce se intampla in jurul sau.

Barbatul Capricorn este foarte focusat pe obiective, muncitor neobosit; mereu este cu ochii pe scopul pe care si l-a propus, face tot ceea ce trebuie pentru a ajunge la rezultatul stabilit. Putine sunt lucrurile care l-ar putea distrage de la misiunea sa. Are ambitii bine conturate, la care nu renunta usor. Totusi, desi par atat de seriosi, odata ce barbatul Capricorn ajunge sa fie mai bine cunoscut de cineva, aceasta persoana s-ar putea sa fie suprprinsa sa descopere lucruri la care nu s-ar fi asteptat, in privinta lui; barbatul Capricorn chiar are simt al umorului, chiar are pofta de viata, nu este o persoana total anosta, plictisitoare. Cat priveste prietenii, se va dovedi a fi foarte loial acestora, de foarte mare ajutor, avand in vedere ca este o persoana foarte realista, foarte pragmatica, ceea ce face ca sfaturile sale sa devina foarte pretioase.

Barbatul Capricorn are tendinta de a parodia aspectele negative ale vietii, mai degraba decat sa se consume pentru ele; este genul care se gandeste mult la astfel de aspecte, pana sa ajunga la concluzia ca sunt lucruri pe care, pur si simplu, nu le va putea controla si trebuie sa renunte sa se mai gandeasca la asta. Este un tip traditionalis, conservator; ii place sa paseasca pe carari deja batatorite, nu este genul care sa se aventureze in necunoscut. Tot ceea ce se afla in afara controlului sau ii provoaca disconfort; de aceea, incearca sa evite, pe cat posibil, astfel de situatii.

Barbatul Capricorn nu trebuie subestimat niciodata. Aproape intotdeauna, aparentele inseala, in ceea ce il priveste. Sub aspectul sau docil, minte ii merge neincetat; mereu gaseste solutii, mereu iese din incurcatura, daca se intampla sa ajunga intr-o astfel de situatie. Este putin porbabil ca barbatul Capricorn sa fie tinutit la pamant; mereu va gasi o cale pentru a se ridica. Este cunoscut ca fiind obsedat de munca sa si niciodata nu vat rata vrea chestiune, profesionala sau nu, cu superficialitate. Barbatul Capricorn este o persoana onesta, care spune deshis ceea ce are de spus. Poate avea gusturi ceva mai ciudate, sub aparenta sa foarte sobra; asta nu trebuie sa uimeasca. Dimpotriva, barbatul Capricorn poate fi plin de surprize, iar daca sunt sau nu placute, asta depinde si de interlocutor.

TRASATURI DE CARACTER REPREZENTATIVE ALE BARBATULUI CAPRICORN

Barbatul Capricorn este foarte practic, are o minte practica, care ii permite sa rezolve probleme foarte complexe, lasandu-I pe ceilalti uimiti de dibacia sa. Gaseste solutii realiste si, chiar si atunci cand are resurse limitate la dispozitie, face in asa fel incat sa se descurce.

Barbatul Capricorn este rabdator, nu este nicidecum genul impulsiv, care sa faca lucrurile fara sa le gandeasca temeinic. Astepta momentul oportun pentru a actiona.

Barbatul Capricorn este foarte disciplinat; acest mod de a fi il ajuta sa mentina pasul pentru a-si atinge obiectivele pe termen lung. Atunci cand altii ar renunta, barbatul Capricorn este fresh si merge, neabatut, inainte, urmandu-si calea.

Barbatul Capricorn este un bun observator al oamenilor; are instinct incredibile referitor la oamenii cu care intra in contact; poate sa isi dea seama daca persoana din fata sa vorbeste serios sau nu.

Barbatul Capricorn este un tip calm, nu se enerveaza greu, insa, in momentul in care izbucneste, inseamna ca s-au depasit, in mod clar, anumite limite. In astfel de situatii, foloseste cuvinte foarte dure.

Barbatul Capricorn este foarte ambitios; putini au determinarea si perseverenta sa. Nu este genul care sa stea sa discute despre visele si proiectele sale; este genul care le pune in aplicare.

Barbatul Capricorn este om de cuvant; nu isi ia niciodata un angajament fara a fi sigur ca poate sa-l indeplineasca.

PERSONALITATI REPREZENTATIVE:

- Locale: Mihai Eminescu, Ovidiu Iuliu Moldovan, Gheorghe Dinica, Emil Garleanu, etc.

- De pe mapamond: Louis Pasteur, Isaac Newton, Henri Matisse, Kevin Costner, Humphrey Bogart, etc.

Barbatul nativ din zodia capricorn
Barbatul nativ din zodia capricorn - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia capricorn
Barbatul nativ din zodia capricorn - horoscopzi.ro
TOP