1 Barbatul nativ din zodia fecioara - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia fecioara
Barbatul nativ din zodia fecioara
Barbatul nativ din zodia fecioara
Barbatul nativ din zodia fecioara

Barbatul nativ din zodia fecioara

barbatul fecioaraZodia Fecioarei este guvernata de Mercur. Barbatul Fecioara este un tip foarte intelligent, parca mereu ocupat cu sistematizarea, cu organizarea informatiei care se gaseste in mintea sa, pentru a trage cat mai multe foloase din detinerea ei. Se amuza in procesul de organizare al lumii din jurul sau, dupa propriile sale idei; face tot posibilul sa creeze, in locul in care traieste sau isi desfasoara munca, o atmosfera de calm, liniste, ordine. Asta il ajuta sa gandeasca, operatiune care ii ocupa cea mai mare din timp. Barbatului Fecioara ii place sa fie mereu ocupat; se ingrijoreaza daca nu are suficient de lucru, incat sa nu aiba timpi morti, de-a lungul unei zile. Barbatul Fecioara nu are nici o problema in a-si asuma responsabilitate deplina pentru el insusi, cei dragi lui si munca pe care o desfasoara; ii place sa gaseasca modalitati de a-i ajuta pe cei din jur, desi exista riscul de a dezvolta resentimente daca se va sacrifica mereu, fara sa aiba parte de o anumita reciprocitate.

Barbatul Fecioara este foarte critic la adresa lui insusi, se judeca foarte dur, adesea din cauza unor greseli mici si nesemnificative. Si-ar dori sa controleze toate elementele constitutive ale unei situatii in care se afla; de accea, chiar si evenimentele de relaxare, precum vacantele sau excursiile, sunt minutios planuite, cu liste detaliate, orar si harti care trebuie sa stea la baza intregului sejur si respectate cu minutiozitate, pentru ca el sa se simta confortabil. De obicei, are si un plan B, in cazul in care planul A nu functioneaza asa cum trebuie sau este anulat prin concursul imprejurarilor. Este o modalitate de a fi care pune mari provocari celor din jurul sau, mai ales daca aceste persoane au o latura mai spontana si mai impulsiva; in acest caz, presiunea este si pe barbatul Fecioara, care, fortat sa iasa din zona sa de confort, nu se va simti deloc confortabil. Prea multa minutiozitate poate fi un semnal de alarma in ceea ce-l priveste pe barbatul Fecioara, dezvaluind o personalitate compulsiva; sunt mici gesturi, care pentru el pot sa para obisnuite, insa pentru altii sunt, in mod clar, extrem de exagerate – modul precis in care isi aranjeaza lucrurile pe biroul la care lucreaza, obiceiuri rigide in privinta mancarii si imbracamintei. Pe de alta parte, barbatul Fecioara poate fi atat de fermecator, cu maniere atat de placute si cu o eleganta naturala, incat i s-ar putea trece cu vederea anumite ciudatenii.

Daca ar fi sa se ofere o descriere, pentru barbatul Fecioara, se poate spune ca este precis, exact si critic; stie ca diavolul sta in detalii, de aceea este foarte atent la acestea. Este foarte muncitor, eficient si metodic; de obicei, reuseste sa iasa cu brio din orice provocare i se pune inainte. Are un foarte dezvoltat simt al datoriei si va incerca sa isi serveasca asa cum trebuie familia, prietenii, comunitatea. Este apreciat pentru modul in care stie sa canalizeze energiile in directia corecta. Ii place sa ii ajute si pe altii sa isi gaseasca drumul. Este si un foarte bun psihilog, cu o intuitie deosebita atunci cand este vorba de persoane noi care apar in viata lui. Barbatul Fecioara incearca sa fie echilibrat si drept; suporta foarte multe, face multe sacirificii, atunci cand considera ca este nevoie, asa ca asta poate fi considerata o foarte importanta trasatura de caracter pentru el.

TRASATURI DE CARACTER REPREZENTATIVE ALE BARBATULUI FECIOARA

Barbatul Fecioara este om de actiune, nu doar spune ca face, ci si trece la actiune. Daca si-a pus ceva in minte, nimic nu il poate intoarce din drumul sau.

Barbatul Fecioara are o minte analitica; este genul care reuseste, intr-un fel sau altul, sa rezolve pana si cele mai dificile probleme care i se pun inainte. Este foarte inteligent si are o atentie deosebita pana si la cele mai mici detalii.

Barbatul Fecioara uraste incompetenta; nu este deloc o persoana rabdatoare. Ii exaspereaza cei care proceseaza mai incet; trebuie sa inteleaga ca nu toti sunt genii.

Barbatul Fecioara este sensibil; uneori, anumte lucruri il afecteaza chiar mai mult decat pe restul persoanelor, insa nu vrea sa arate asta sau sa ii impovareze pe altii cu problemele sale.

Barbatul Fecioara este un perfectionist, nu ii place sa faca lucrurile doar de dragul de a le face; trebuie sa iasa si bine.

Barbatul Fecioara este un sceptic; nu prea crede pana nu vede cu ochii lui.

Barbatul Fecioara are opinii foarte puternice; nu are retineri in a si le exprima. Nu prea este influentabil si isi pastreaza, de regula, punctele de vedere proprii.

Barbatul Fecioara este genul care mereu isi face griji; mereu analizeaza, pana si cele mai marunte chestiuni. Trebuie sa-si mai odihneasca mintea, daca nu vre sa se supraincarce, la un moment dat.

PERSONALITATI REPREZENTATIVE:

- Locale: Sebastain Papaiani, Nicolae Dobrin, Mihai Malaimare, Ioan Gyuri Pascu, Nae Caranfil, Ducu Berti, etc.

- De pe mapamond: Richelieu, Lev Tolstoi, Goethe, Richard Gere, Keanu Reeves, Barry White, etc.

Barbatul nativ din zodia fecioara
Barbatul nativ din zodia fecioara - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia fecioara
Barbatul nativ din zodia fecioara - horoscopzi.ro
TOP