1 Barbatul nativ din zodia gemeni - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia gemeni
Barbatul nativ din zodia gemeni
Barbatul nativ din zodia gemeni
Barbatul nativ din zodia gemeni

Barbatul nativ din zodia gemeni

barbatul gemeniIn general, nativii Gemeni ilustreaza dualitatea fiintei umane: lumina si intuneric, negru si alb, bun si rau. Este vorba de a aprecia nevoia de a vedea si imbratisa ambele aspecte ale umanului, prezente, intr-o masura mai mare sau mai mica, la reprezentantii tuturor zodiilor. Este o lectie de viata, iar nativul Gemeni este un profesor, din acest punct de vedere (poate nu cel mai rabdator). Existenta acestui aspect dual poate fi o provocare destul de insemnata, atat pentru barbatul Gemeni, in sine, cat si pentru cei care traiesc alaturi de el, cei cu care interactioneaza.

Barbatul Gemeni este sclipitor ca inteligenta, sarmant si un foarte bun entertainer; este si un foarte bun comunicator, mereu are cate o istorioara, cate o vorba de intelepciune de spus. Este jovial, energic, mereu luand atitudine, mereu activ si avand cate ceva de spus. Este foarte cerebral, plin de idei si mereu nerabdator sa faca noi desoperiri; ii place sa invete, dar si sa impartaseasca celor interesati ceea ce a invatat. Exista si un mare neajuns; este genul care ar vrea sa stie despre toate cate putin, fara a avea dorinta de a aprofunda, in mod deosebit, vreun domeniu anume.

Barbatul Gemeni este maestru in arta comunicarii; si nu este vorba despre o banala conversatie despre vreme. Este un intelectual, mereu in cautare de informatii si cunostinte; are mare potential si nu este, in nici un caz, un barbat plictisitor. Este genul care vede, cu usurinta, ambele parti ale unei situatii si se poate exprima foarte echilibrat pe subiecte pornind de la monden la controversat. Din pacate, barbatul Gemeni se decide foarte greu; are o doza foarte mare de nehotarare, ceea ce nu il avantajeaza deloc. De asemena, dispozitia sa se poate schimba foarte repede, dintr-un simplu capriciu. Dar, este un tip destul de felxibil si dispus sa se plieze pe oameni si imprejurari.

Barbatul Gemeni este un om cu interese multiple; totul il fascineaza si mereu este foarte curios. Ii place sa gaseasca solutii problemelor si priveste fiecare provocare ca pe un simplu joc. Este un tip sociabil, ii place sa se gaseasca in situatii de socializare, avand in fata sa o varietate de optiuni privind subiectele, ideile, opiniile. Barbatul Gemeni este interesat sa aiba cat mai multa companie si este fascinat de tot ceea ce este diferit, exotic. Este sarmant, popular si foarte entuziast atunci cand se afla printre prieteni. Nu ii lipsesc invitatiile la petreceri. Fiind un bun ascultator si avand o judecata sanatoasa asupra lucrurilor si persoanelor, va fi solicitta destul de des pentru a da sfaturi. Cateodata este atat de logic incat poate sa ii irite pe cei din jur.

Aventurosul barbat Gemeni este mare fan al stimularii constante, ceea ce inseamna ca intregul sau comportament in dormitor va pastra partenera mereu surprinsa si multumita. De cele mai multe ori, va pune satisfactia partenerei sale, mai presus de a sa. Aceasta trasatura de caracter, lipsa de egoism, il face sa fie foarte dezirabil, ca partener de cuplu. Barbatului Gemeni ii place sa flirteze si iubeste enorm latura romantica a intalnirilor amoroase; ii place sa-si faca noi conexiuni. Chiar daca i se pare dificil sa ramana cu o sigura partenera, odata ce gaseste pe cineva special, ii a deveni total devotat in cadrul relatiei.

TRASATURI DE CARACTER REPREZENTATIVE ALE BARBATULUI BERBEC

Barbatul Gemeni este pacifist, prefera sa se indeparteze de focarul unui conflict, sa nu fie amestecat in astfel de evenimente. Considera ca are lucruri mult mai importante de facut decat sa-si piarda astfel vremea.

Barbatul Gemeni raspunde, daca este provocat; mai ales in momentul in care se simte strans cu usa, presat la maximum, barbatul Gemeni nu va intarzia sa isi spuna punctul de vedere, sa riposteze.

Barbatul Gemeni este prieten loial; loialitatea este o caracteristica generala a barbatilor acestei zodii, odata ce isi asuma un angajament: prietenie, alianta, relatie sentimentala.

Barbatul Gemeni este plin de idei, mereu ii coace mintea cate ceva; este foarte curios din fire si mereu cerceteaza un aspect sau altul al unei probleme. Are si interese foarte diverse.

Barbatul Gemeni este independent, ii place sa isi traiasca viata dupa propriile sale reguli, sa nu depinda de nimeni pentru ceea ce isi doreste sa faca.

Barbatul Gemeni nu este foarte tolerant; mai ales cu persoanele care se dovedesc a se intrece cu critica. Daca o persoana se plange mereu si mereu de aceleasi lucruri, se plictiseste si isi cauta o noua companie.

Barbatul Gemeni necesita stimulare constanta; are nevoie sa aiba in preajma persoane care sa impartaseasca aceeasi dorinta de cunoastere, acelasi interes pentru subiecte noi si stimulante.

PERSONALITATI REPREZENTATIVE:

- Locale: Ion C. Bratianu, Ion Antonescu, Ion Ratiu, Vladimir Streinu, Mircea Cartarescu, etc.

- De pe mapamond: Laurence Olivier, John Wayne, Henry Kissinger, Tony Curtis, Jacques-Yves Cousteau, Paul McCartney, Johnny Depp, Collin Farrell, Lenny Kravitz, Clint Eastwood, Liam Neeson, etc.

Barbatul nativ din zodia gemeni
Barbatul nativ din zodia gemeni - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia gemeni
Barbatul nativ din zodia gemeni - horoscopzi.ro
TOP