1 Barbatul nativ din zodia leu - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia leu
Barbatul nativ din zodia leu
Barbatul nativ din zodia leu
Barbatul nativ din zodia leu

Barbatul nativ din zodia leu

barbatul leuBarbatul Leu este un tip zgomotos; se manifesta verbal ca sa poata fi auzit, nu este genul care sa vrea sa treaca neobservat. De foarte multe ori este dramatic, isi face intrari care sa atraga atentia, sa ramana in memorie. Este unt tip vesel, entuziast, dinamic, de cele mai multe ori se simte buricul pamantului. Este genul foarte demn, o persoana cu multa tarie de caracter si o vointa de fier; pare foarte puternic, o persoana pe care se poate pune baza. Are calitati innascute de lider, atrage multe persoane in preajma sa. Ii place sa lucreze in echipa, de cele mai multe ori fiind jucatorul cheie; are influenta asupra anturajului, motivand, indemnandu-i pe ceilalti in directia spre care se tinde.

Semnul zodiacal este guvernat de Soare; deci barbatul Leu este increzator, energic, este genul ambitios, caruia nimic nu ii sta in cale, atunci cand isi doreste ceva anume. Este foarte determinat, aproape nerabdator, in momentul in care isi propune un obiectiv. De cele mai multe ori, lucrurile se rezolva, atunci cand intervine el; este omul care face ca lucrurile sa se intample. Este o persoana care are un cod al onoarei peste care nu trece, este genros, loial si cu multa compasiune pentru cei mai putin norocosi.

Semnul zodiacal al Leului este fix, iar asta inseamna ca barbatul Leu este incapatanat, tine la opiniile sale, odata ce si le-a format. Este destul de greu de clintit de pe pozitia pe care deja si-a stabilit-o; daca si-a format o parere, putin din ceea ce se va spune dupa aceea va avea si efect asupra sa. Este atat de sigur ca are dreptate, incat, uneori, nici nu mai sta sa asculte alte variante. Insistentele nu fac decat sa-l enerveze; mai degraba, functioneaza daca este flatat, daca se vine cu aluzii subtile. Discutiile in contradictoriu au efect negativ, cu siguranta. Barbatul Leu trebuie tratat cu manusi de catifea; cu cat mai subtil si gentil este comportamentul fata de el, cu atat se poate ajunge la el mai usor. De fapt, sub tot aspectul sau impunator si fioros, Leul ramane, o pisica ceva mai mare.

Barbatul Leu este genul care considera lumea o scena enorma, pe care el trebuie sa evolueze. Nu este timid, nu va avea nici o problema sa fie, cat mai des, in lumina reflectoarelor. Barbatul leu adora sa fie in centrul atentiei. Ii place sa atraga privirile atunci cand intra intr-o incapere. Chiar daca pare nonsalant, chiar daca se comporta ca si cum nu ar fi important, pentru barbatul Leu este esential sa aiba admiratori in jurul sau, sa fie remarcat. La o reuniune, este genul care merge la fiecare grup , face conversatie, isi face noi cunostinte; este un tip volubil, care mereu are vorbele potrivite la el. Poate sa ajunga sa socheze prin comportamentul sau, pentru ca asa este el; nu are retineri in a se produce pe scena vietii. Chiar daca va intra in penumbra, mereu va gasi o modalitate de a se reintoarce in centrul scenei, pentru ca el considera ca acolo este locul sau si acolo se simte cel mai bine.

De regula, barbatul Leu este bine intentionat; nu face rau cuiva, dorind sa faca asta. Insa isi vede nestingherit de interesele proprii, iar asta poate avea impact asupra intereselor colaterale, posibil apartinand altora. Uneori, barbatul Leu se poate comporta copilareste, insa numai pentru ca ii place viata buna, de care isi doreste sa se bucure, la maximum. Personalitatea vibranta a barbatului Leu ii molipseste pe cei din jur; entuziasmul, dinamismul si optimismul sau sunt calitati care atrag si care il ajuta sa se mentina acolo unde isi doreste.

TRASATURI DE CARACTER REPREZENTATIVE ALE BARBATULUI LEU

Barbatul Leu este foarte iubitor, are multa dragoste de oferit, si nu are retineri in a-si manifesta sentimentele.

De barbatul Leu nu se poate profita; orice incercare de acest gen va fi taxata cu foarte multa promptitudine.

Barbatul Leu este perseverent; poate chiar obsesesiv de perseverant. Cand isi doreste ceva, nimic nu il poate opri sa isi atinga acel obiectiv.

Barbatul Leu este foarte loial, nu isi da cuvantul cu usurinta. Cand se angajeaza intr-o actiune, nu se lasa pana nu finalizeaza.

Barbatul Leu este protector fata de cei din jur, are o atitudine care ii face pe toti sa se simta in siguranta, in preajma sa.

Barbatul Leu este lider innascut si nimeni nu ii poate contesta aceasta calitate. El conduce show-ul, este clar.

Barbatul Leu este direct; daca are ceva de spus, va spune. Nu este genul care sa aiba retineri in a-si spune parerea despre o persoana sau despre o situatie. Infrunta orice potential disputa cu foarte mult curaj.

Barbatul Leu este o creatura sociala prin excelenta; ii place sa aiba mereu oameni in jurul sau, se raporteaza la anturaj. Depinde de atentia celor din jur, functioneaza cu admiratia acestora. Asa ca, incearca sa fie la inaltime.

PERSONALITATI REPREZENTATIVE:

- Locale: Victor Babes, Tudor Gheorghe, Stere Gullea, Marcel Iures, etc.

- De pe mapamond: Napoleon Bonaparte, Fidel castro, Neil Armstrong, Henry Ford, Bill Clinton, Peter O’Toole, Benito Musollini, George Berbard Show, etc.

Barbatul nativ din zodia leu
Barbatul nativ din zodia leu - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia leu
Barbatul nativ din zodia leu - horoscopzi.ro
TOP