1 Barbatul nativ din zodia pesti - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia pesti
Barbatul nativ din zodia pesti
Barbatul nativ din zodia pesti
Barbatul nativ din zodia pesti

Barbatul nativ din zodia pesti

barbatul pestiBarbatul Pesti are inima unui poet si sufletul unui mistic; este, per ansamblu, un visator. Zodia Pesti este guvernata de Neptun; nativilor acestei zodii le place sa intre in profunzimea lucrurilor. Superficialitatea nu ii multumeste; evident, exista subiecte care le suscita interesul si subiecte care nu ii atrag in nici un fel.

Barbatul Pesti se asteapta sa gaseasca esenta, in discutiile in care se angajeaza; conversatiile marunte nu il impresioneaza; dimpotriva, o pierdere de timp. Inca de la primele intalniri cu o persoana, barbatul Pesti va pune intrabari care intra in miezul problemelor, pentru a intelege cu ce fel de persoana are de-a face. La un moment dat, pare ca el stie totul despre persoana cu care discuta, in timp ce aceasta nu stie nimic despre barbatul Pesti.

Barbatul Pesti nu este genul care sa se destainuie oricui; isi dezavaluie adevarata personalitate doar celor in preajma carora se simte confortabil, in siguranta. Are cercul sau intim foarte strict controlat; desi este foarte sociabil si prietenos, in mediile publice, putini reusesc sa ajunga alaturi de el intr-un mod intim. Nativii Pesti poseda o sensibilitate apararte, care ii fac sa fie usor afectati de ceea ce se intampla in jurul lor, de ceea ce li se spune; de aceea, barbatul Pesti este foarte atent in legatura cu cine ajunge in preajma sa, este o modalitate de a se autoproteja.

Barbatul Pesti este un tip fluid, energic, mereu concentrat spre interior; este introspectiv din fire si mereu interesat de tot ceea ce tine de suflet. Poseda o intelepciune deosebita si, uneori, chiar si capacitate paranormale, fiind capabil sa vada si sa inteleaga lucruri inaccesibile altora. Sunt lucruri pe care nu le poate explica; doar le simte.

Semnul zodiacal al Pestilor este ultimul semn din cercul zodiacal; se pare ca barbatul Pesti va ingloba caracteristici ale tuturor celorlalte zodii. Este un tip generos, uneori, parca din alta lume, pornit intr-un quest spiritual. Emotiile sunt cele care il definesc, in multe ocazii. Aceasta emfaza sentimentala inseamna ca este un tip foarte intuitiv, capabil sa simta lucruri pe care altii nu reusesc, nici daca se straduiesc.

Uneori, barbatul Pesti pare ca traieste intr-o realitate paralela; mintea sa este jumatate aici, jumatate in cealalata lume. O lume iluzorie a viselor, a umbrelor si secretelor este la fel de reala pentru barbatul Pesti ca si cea in care traieste, uneori chiar mai reala decat aceasta. Pentru barbatul pesti multe lucruri se ridica deasupra senzatiei fizice. Aceasta focalizare spre interior a barbatului Pesti il face misterios, enigmatic pentru multi dintre cei cu care intra in contact. Este destul de dificil pentru acestia sa isi dea seama de ceea ce simte realmente, pentru ca este retras si nu vorbeste, cu usurinta, despre propriile sale sentimente.

Barbatul Pesti prezinta o personlaitate duala; poate fi un tip bland, inofensiv, dar si un pradator, in functie de context. Mereu merge unde il poarta curentul; aceasta abordare relaxata nu ii aduce, intotdeauna, beneficii, insa, de multe ori, simte pericolele si are timp sa se adapteze. Aparenta sa calma ascunde, cel mai adesea, pasiune si senzitivitate. Ii place sa se exprime prin mijloace nonverbale - prin scris, prin dans, prin muzica instrumentala. Se descarca, astfel, emotional. Arta ii da posibilitatea sa arate cine este, pentru cei ce stiu sa inteleaga acest mod de exprimare.

TRASATURI DE CARACTER REPREZENTATIVE ALE BARBATULUI PESTI

Barbatul Pesti are o inima mare, este plin de compasiune, empatizeaza cu cei din jur. Are multa dragoste de oferit lumii. Inima sa deschisa il ajuta sa vada partea buna a fiecarui om.

Barbatul Pesti are o abilitate deosebita de a scoate ce-I mai bun din oameni, este un spirit pozitiv, alaturi de care majoritatea oamenilor se simt bine. Ii incurajeaza pe ceilalti si ii sustin in a-si atinge potentialul.

Barbatul Pesti nu pune pret pe aparente; pentru el, foarte important este ceea ce are fiecare in interior. Ii place sa incerce sa cunoasca fiecare persoana la un nivel cat mai profund; daca nu este nimic sub suprafata, se plictiseste si pleaca mai departe.

Barbatul Pesti este foarte intuitiv, de regula isi urmeaza propriul instinct. Se ghideaza dupa vibratii sau indicii subtile, lucruri care altora le scapa.

Barbatul Pesti isi alege prieteni de calitate, nu isi pierde timpul cu relatii superficiale. Pune accent pe calitate, pe relatiile care inseamna, realmente, ceva pentru el.

Barbatul Pesti este un visator; este genul care se refugiaza in lumea sa imaginara mult prea usor. Este un vizionar, suficient de nebun pentru a arunca fisa cu regulile jocului si a stabili o noua maniera de a le face.

PERSONALITATI REPREZENTATIVE:

- Locale: Mircea Eliade, I.L.Caragiale, Ion Caramitru, Ion Besoiu, etc.

- De pe mapamond: A. Einstein, Victor Hugo, Carlo Goldoni, Schopin, Ravel, Michelangelo, Sidney Poitiers, Bruce Willis, Steve Irwin, William Baldwin, George Harrison, Jon Bon Jovi, George Washington, etc.

Barbatul nativ din zodia pesti
Barbatul nativ din zodia pesti - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia pesti
Barbatul nativ din zodia pesti - horoscopzi.ro
TOP