1 Barbatul nativ din zodia rac - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia rac
Barbatul nativ din zodia rac
Barbatul nativ din zodia rac
Barbatul nativ din zodia rac

Barbatul nativ din zodia rac

barbatul racBarbatul Rac are o personalitate plina de contradictii. Este iubitor si plin de consideratie si daruire fata de persoanele la care tine foarte mult; pe de alta parte, trebuie tinut cont ca toti nativii Rac au tendinta de a se retrage in cochilia lor si de a se proteja, atunci cand sunt atacati. Zodia Racului este guvernata de Luna, ceea ce semnifica faptul ca barbatul Rac este foarte conectat cu propriile sale emotii, capabil sa isi asume roluri pe care alti barbati nu prea le agreaza. Barbatul Rac este foarte romantic si un parinte deosebit. In ceea ce il priveste, pune mare pret de comportamentul cavaleresc, pe care el nu il considera deloc demodat; este sentimental si poetic, insa are o armura destul de bine conservata, care greu poate fi strapunsa. Este foarte sensibil si poate fi ranit foarte usor; in cazul in care cineva l-a dezamagit, nu este genul care sa acorde a doua sansa. Barbatul Rac are o memorie foarte buna si nu uita usor, mai ales pe cei care l-au ranit. Cei care i-au fost aproape si l-au sprijinit se vor bucura, mereu, de aprecierea si loialitatea sa.

Barbatul Rac are o intuitie foarte bine dezvoltata, insa, in special, in privinta persoanelor care i se aseamana; nu se poate spune ca este un avantaj prea mare. Semnul Racului este legat de persoanele apropiate; barbatul Rac nu este genul care sa plece prea departe, daca nu este incurajat. De regula, traieste in propria sa carapace si nu prea iese din zona sa de confort; are nevoie de cineva care sa-l incurajeze in acest sens, care sa-l ajute sa-si valorifice intregul potential. Isi da si el seama ca poate pierde ocazii importante, lasandu-se condus de firea sa retrasa si, nu de putine ori, poate experimenta reale nostalgii in legatura cu evenimente trecute din viata sa. Canalizate corespunzator, abilitatile barbatului Rac il pot duce departe; ii place sa exploreze istoria si mitologia. Daca se complace in starea sa nativa, barbatul Rac risca sa ajunga o relicva cu numeroase frustrari, o persoana extrem de tematoare in fata oricaror schimbari, a progresului.

Primele intalniri cu orice persoana, aduc in prim plan un barbat Rac foarte rezervat; sunt necesare mai multe intalniri, pentru ca acesta sa se deschida. Depinde si de atitudinea interlocutorului; barbatul Rac se va adapta in functie de aceasta. Daca sesizeaza vreo urma de agresivitate, se va retrage din nou in carapacea sa, unde se simte in siguranta si stie ca se poate proteja. Daca este tratat asa cum isi doreste, are potential sa interactioneze excelent si chiar sa prinda curaj sa arate ce poate. Forta nu functioneaza, sub nici o forma, cu barbatul Rac; daca i se impune sa faca ceva, rezultatele vor fi nule.

Este foarte greu de apreciat pe barbatul Rac dupa o prima impresie; este atat de schimbator, incat acum poate fi nervos, irascibil, pentru ca, in secunda urmatoare, sa fie foarte increzator in sine si senin. Aceste schimbari de dispozitie sunt puse si pe seama modificarilor fazelor Lunii, astrul care patroneaza aceasta zodie. Pentru a-l cunoaste mai bine pe barbatul Rac, este nevoie de o perioada de timp mai indelungata, de contacte dese cu acesta si de rabdare, pentru a-I intelege personalitatea. Barbatul Rac este capabil de multe emotii, de cele mai multe ori successive, trecand prin toate fazele lor de manifestare.

Barbatul Rac nu este genul care reactioneaza violent, desi gestica sa poate fi razboinica; mai degraba se retrage in carapace, acolo unde se simte in siguranta si unde se poate proteja. Caminul este foarte important pentru barbatul Rac, fiind refugiul sau din calea greutatilor vietii. De foarte multe ori, barbatul Rac afiseaza o anumita fateta a sa, pentru a-si masca temerile. In interior, barbatul Rac este dragut, gentil, bun la suflet, plin de afectiune; putini sunt cei care ajung sa-i patrunda in suflet, tocmai din cauza caracterului sau care nu este, nici pe departe, unul usor de suportat.

TRASATURI DE CARACTER REPREZENTATIVE ALE BARBATULUI RAC

Barbatul Rac este foarte intuitiv, reuseste usor sa ii citeasca pe cei din jur, sa isi dea seama de intentiile lor, inainte ca acestea sa fie, in vreun fel, exprimate. Ar trebuie sa aiba mai multa incredere in instinctele sale.

Barbatul Rac este un iubit pasional; se implica total intr-o relatie de cuplu, nu o face cu jumatate de masura. Isi pune toata pasiunea in actiunile pe care le intreprinde, pentru a-si demonstra sentimentele.

Barbatul Rac trece greu peste un esec in dragoste; resimte profund orice astfel de dezamagire, avand in vedere ca se si implica total. Uneori tanjeste foarte multa vreme, pana sa treaca mai departe.

Barbatul Rac este generos, iubeste sa isi surprinda familia sau prietenii cu gesturi de generozitate neasteptate.

Barbatul Rac este greu de citit, are tendinta de a-si ascunde ceea ce simte in interior, de a sta retras in carapacea sa. Este greu de trecut de ea si numai cine reuseste sa faca asta il poate cunoaste cu adevarat.

Barbatul Rac este calm, atata timp cat nu este provocat; are o atitudine relaxata in ceea ce priveste viata, dar asta nu inseamna ca se va lasa calcat in picioare.

Barbatul Rac are o dispozitie labila; are schimbari de dispozitie frecvente. Poate fi foarte vesel si incarcat pozitiv la maximum, pentru ca decaderea spre negativ sa fie la fel de intensa. Barbatul Rac valorizeaza prietenia; mereu va fi acolo, pentru prietenii sai, atunci cand acestia vor avea nevoie de el.

PERSONALITATI REPREZENTATIVE:

- Locale: Mihail Sadoveanu, Ion Ionescu de la Brad, Temistocle Popa, Octavian Paller, Ilie Nastase, etc.

- De pe mapamond: Schiller, Dostoievski, Trotski, Th. Roosevelt, Albert Camus, E. A. Poe, Voltaire, Rodain, Picasso, Richard Burton, Alain Delon, Arnold Schwartzenegger, Pele, Maradona, etc.

Barbatul nativ din zodia rac
Barbatul nativ din zodia rac - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia rac
Barbatul nativ din zodia rac - horoscopzi.ro
TOP