1 Barbatul nativ din zodia sagetator - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia sagetator
Barbatul nativ din zodia sagetator
Barbatul nativ din zodia sagetator
Barbatul nativ din zodia sagetator

Barbatul nativ din zodia sagetator

barbatul sagetatorBarbatul Sagetator este genul care umbla neincetat, dintr-un loc intr-altul. Insa nu trebuie uitat faptul ca nu toti cei ce fac asta, sunt pierduti. Barbatul Sagetator este, pur si simplu, eternul calator. Totusi, pentru el asta nu inseamna doar distractie si jocuri. El este in cautarea Adevarului, a Frumosului, a Intelepciunii si singura modalitate de a le gasi este sa calatoreasca, sa intalneasca oameni, sa puna intrebari. Pentru barbatul Sagetator, cunosterea este esentiala; este interesat de numeroase domenii ale cunoasterii: filosofie, religie, de intelesurile a orice. Zodia Sagetatorului are ca reprezentare pe arcasul-centaur. In mitologia greaca, centaurii erau intelectuali intelepti; tot la fel si barbatul Sagetator este un intelectual, o persoana care mereu se informeaza, care mereu se pune la punct cu ultimele noutati. Este un tip care gandeste logic, care face deductii, caruia ii place sa priveasca fiecare situatie in ansamblul ei. Asculta cu foarte mare entuziasm ceea ce i se spune, dar si ceea ce se vorbeste in jurul sau; dupa aceea trece la procesarea informatiilor, isi trage propriile concluzii, ia propriile decizii. Este foarte rapid atunci cand face aceste operatiuni, incat exista pericolul sa piarda anumite detalii importante.

Zodia Sagetatorului este guvernata de Jupiter; in mitologia romana, Jupiter era regele zeilor, omologul lui Zeus din mitologia greaca. Nativul Sagetator are, deci, origini nobile. Demonstreaza, atat prin comportament, cat si prin felul in care vorbeste, ca are capacitati de lider, ca este generos si drept. Este atras de tot ceea ce este nou si nu prea bine cunoscut, insa; este o fire extrem de aventuroasa. Are nevoie de spatiu pentru a functiona, nu poate functiona intr-un spatiu inchis; este vital pentru barbatul Sagetator sa aiba libertate de miscare. Barbatul Sagetator este un norocos; este sarmant, volubil, pare sa nu aiba nici o problema cu asumarea riscurilor si, uneori, isi asuma riscuri consistente.

Barbatul Sagetator este foarte sociabil; se raporteaza la un foarte larg cerc social. Barbatul Sagetator poate fi foarte usor distras de la ceea ce face, pentru ca totul il fascineaza; insa modul in care trece de la o idee la alta nu este prea benefic, nici pentru el, nici pentru cei din jur. Barbatul Sagetator este un optimist prin excelenta, ii place sa exploreze viata, oriunde l-ar duce caile acesteia. Este expansiv si exuberant, o persoana vesela, care niciodata nu spune ca nu poate, mereu disponibil pana si pentru cea mai salbatica aventura. Barbatul Sagetator este foarte mare fan al activitatilor in aer liber; nu va refuza niciodata o iesire, chiar si pentru activitati ceva mai riscante sau solicitante. Barbatul Sagetator nu isi doreste sa se aseze la casa lui, nu acesta este scopul vietii sale; de multe ori, este un nomad toata viata lui, fara a prinde radacini in nici un loc. Ii place sa spuna ca lumea intrega este casa lui. Ii place sa traiasca in salbaticie, in spatii cat mai largi, fara sa fie incorsetat de conventionalisme. De foarte multe ori se comporta impulsiv, face alegeri la repezeala, fara a cantari prea mult consecintele. Pierderile, esecurile pe care le poate suferi le considera parte din lectiile vietii. Este genul care traieste clipa, la intensitate maxima; viitorul isi mai poate purta si singur de grija, considera el.

TRASATURI DE CARACTER REPREZENTATIVE ALE BARBATULUI SAGETATOR

Barbatul Sagetator este un optimist incurabil, este entuziast si priveste cu incredere spre viitor. Nu vede nici un rost in a sta sa-si planga de mila; considera ca este mai sanatos sa isi exploateze, la maximum, punctele forte.

Barbatul Sagetator este direct si onest, unii considera ca este mult prea direct, prea brutal in a spune ce are de spus. Nu incearca sa cosmetizeze adevarul, tocmai pentru ca nu este genul care sa linguseasca.

Barbatul Sagetator are simtul umorului, are abilitati naturale in a sesiza elementele ridicole, partea vesela a vietii; uneori, asociaza un sarcasm destul de dur, insa cei din jur se distreaza destul de mult alaturi de el.

Barbatul Sagetator este independent, nu permite nimanui sa-l controleze; obligatiile il constang, de aceea si are retineri in a si le asuma.

Barbatul Sagetator este impulsiv, nerabdator; este genul care vrea ca totul sa se fi facut deja, care priveste mereu sa vada ce apare dupa colt, ce ii mai aduce viata nou. Cand lucrurile nu se misca in ritmul dorit de el, devine frustrat, morocanos.

Barbatul Sagetator are intuitie buna; are abilitati innascute de a citi caracterul oamenilor, precum si intentiile acestora. Pot sa isi dea seama de toate acestea in cateva minute si poate sa observe lucruri care altora le scapa.

Barbatul Sagetator detesta egoistii si invinsii; ii desconsidera pe cei care mereu iau si nu dau nimic in schimb, precum si pe cei care nu stiu sa piarda cu gratie.

PERSONALITATI REPREZENTATIVE:

- Locale: Grigore Antipa, Liviu Rebreanu, Nicolae Labis, Colea Rautu, Mitica popescu, Stefan Hrusca, etc.

- De pe mapamond: Walt Disney, Winston Churchill, Charles de Gaulle, Frank Sinatra, Brad Pitt, Rudyard Kipling, Jacques Chirac, Jeff Bridges, Spencer Williams, etc.

Barbatul nativ din zodia sagetator
Barbatul nativ din zodia sagetator - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia sagetator
Barbatul nativ din zodia sagetator - horoscopzi.ro
TOP