1 Barbatul nativ din zodia scorpion - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia scorpion
Barbatul nativ din zodia scorpion
Barbatul nativ din zodia scorpion
Barbatul nativ din zodia scorpion

Barbatul nativ din zodia scorpion

barbatul scorpionEvident, toata lumea stie ca intepatura scorpionului este plina de venin; tot la fel, barbatul Scorpion nu este persoana cu care sa te joci, pentru ca sigur o patesti. Este un tip foarte serios, cu foarte putin timp de pierdut pe ceea ce nu este esential sau important. Pare sa vada lumea doar in alb si negru; pentru el nu exista nici un fel de nuante ale unei probleme. O persoana este buna sau rea, o situatie este la fel. Nu este deloc interesat de nuante.

Barbatul Scorpion este un tip foarte curios; vrea sa stie cat mai multe, despre cat mai multe. Este genul care sta in background si observa; nu se lasa in baza altora, el fiind, de regula, cel care incearca sa isi dea seama cum stau lucrurile. Are o intuitie foarte buna, la fel ca si simtul observatiei; nimic nu ii scapa si foarte rar nu reuseste sa afle adevaratele ite din spatele vreunei intamplari. Are un stil foarte direct si profund de a pune intrebari, mereu merge exact la miezul problemei. Singurele care conteaza, in urma analizei sale, sunt propriile concluzii.

Barbatului Scorpion ii place sa fie stapan pe destinul sau; nu se va lasa niciodata pe mana altcuiva, nici macar in chestiunile mai putini relevante. Ii place sa aiba control asupra oricarei situatii in care se gaseste si face in asa fel incat sa isi traiasca viata in proprii sai termeni. Barbatul Scorpion este curajos, independent si foarte ambitios; nu se impiedica de nimeni si de nimic. Nu este intelept sa i se stea in cale si nici sa se parieze impotriva lui. El singur face in asa fel incat sa iasa, cat de des se poate, castigator. Se poate spune si ca este perseverent, insa, mai degraba, se potriveste incapatanat; este plin de resurse, mereu gaseste o iesire, chiar si din cea mai dificila situatie. In momentul in care isi stabileste o tinta, nimic nu il poate impiedica sa o atinga. Este un tip foarte muncitor si este foarte satisfacut atunci cand culege roadele muncii sale.

Barbatul Scorpion nu este chiar la fel de retras ca animalul care da denumirea zodiei, insa este genul extrem de secretos, un tip foarte complex si greu de inteles. Nu este persoana care sa se destainuie cuiva, la primul semn de prietenie. De fapt, prietenia barbatului Scorpion trebuie castigata; increderea pe care o acorda trebuie meritata. Nu va aprecia deloc linguselile, incercarile de a-i intra sub piele mult prea repede; este suspicios si banuieste pe oricine ca este interesat, i se trezesc tot felul de alarme. Nu ii plac lingusitorii, ii detesta, nu ii va accepta niciodata in preajma sa; si este si genul care spune asta destul de direct, daca il deranjeaza atat de mult.

Zodia Scorpionului este guvernata de Marte, zeul razboiului, si de Pluto, zeul lumii subterane; barbatul Scorpion este, in consecinta, foarte intens, foarte pasional si pasionat, plin de dorinta. Putini sunt cei care il cunosc pe barbatul Scorpion; poate fi vengativ si capricios, nimeni nu stie, niciodata, la ce sa se astepte de la el, cu siguranta. Are un temperament greu de manageriat si nu uita niciodata daca i s-a facut vreun rau; chiar daca nu reactioneaza imediat, cu siguranta, la un moment dat, va plati cu aceeasi moneda. Este o persoana intimidanta, de care multi chiar se tem. Totusi, merita timpul alocat pentru a-l cunoaste mai bine! Este genul care nu se lasa pacalit de aparente, ci merge direct la sufletul persoanei. Este mult mai vulnerabil decat lasa sa se vada si pare sa fie mai intelept decat oricare alt semn zodiacal.

Barbatul Scorpion isi face planuri pe termen lung; la fel si abordarea sa fata de viata, este pe durata lunga. Nu renunta niciodata; daca a pierdut o batalie acum, asta nu inseamna ca a lasat lucrurile balta si a uitat. Probabil ca tatoneaza, in continuare, terenul si il pregateste pentru momentele cand situatia va deveni mai favorabila.

TRASATURI DE CARACTER REPREZENTATIVE ALE BARBATULUI SCORPION

Barbatul Scorpion este intens si pasional, are un fel de a face pe oricine sa se simta viu in preajma sa. Este foarte profund si are darul de a atrage, uneori involuntar, pe altii in viata sa.

Barbatul Scorpion este foarte inteligent, nu poate fi pacalit nicidecum. Are o capacitate de analiza si deductie deosebita si un simt al observatiei extrem de ascutit. Nimic nu ii scapa!

Barbatul Scorpion este misterios; in nici un caz, nu este genul care se deschide usor spre cei din jur. Are si foarte multa stapanire de sine si este maestru in a-si ascunde emotiile.

Barbatul Scorpion este suspicios, mereu se indoieste de bunele intentii ale celorlalti. Chiar nu este deloc cazul sa se gandeasca mereu la ce e mai rau in privinta oamenilor!

Barbatul Scorpion este concentrat, foarte ambitios si competitiv, daca isi stabileste un obiectiv, nu se lasa pana nu il ideplineste.

Barbatul Scorpion este razbunator; intotodeauna va plati cu aceeasi moneda.

Barbatul Scorpion este foarte rezervat; ii trebuie timp pentru a se deschide fata de o alta persoana.

PERSONALITATI REPREZENTATIVE:

- Locale: Regele Mihai I, Teodor Stolojan, Dan Bordeianu, Corneliu Baba, Victor Ciorbea, etc.

- De pe mapamond: Francis Bancon, Albert Camus, Richard Burton, Dostoievski, Indira Gandhi, Charlles de Gaulle, Francois Mitterand, Picasso, Rodin, Trotski, Leonardo di Caprio, etc.

Barbatul nativ din zodia scorpion
Barbatul nativ din zodia scorpion - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia scorpion
Barbatul nativ din zodia scorpion - horoscopzi.ro
TOP