1 Barbatul nativ din zodia taur - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia taur
Barbatul nativ din zodia taur
Barbatul nativ din zodia taur
Barbatul nativ din zodia taur

Barbatul nativ din zodia taur

barbatul taurTrebuie spus, de la inceput, ca barbatul Taur este foarte incapatanat. Pe de alta parte, datorita acestei trasaturi de caracter, barbatul Taur este foarte perseverent; mereu isi va finaliza angajamentele asumate. Barbatul Taur este un tip foarte prudent; mereu va analiza lucrurile inainte de a face un pas inainte; mai ales daca este vorba despre un pas important. Ii place sa isi faureasca o zona de confort si sa permanentizeze in cadrul ei; nu ii plac surprizele, nu exista cuvantul "impulsivitate" in vocabularul sau. Nu are spirit de aventura, mereu se raporteaza la ceea ce este practic; mereu va da intaietate stabilitatii in fata schimbarii. Barbatul Taur munceste din greu si poate deveni foarte egoist, cand vine vorba despre posesiunile sale favorite, asa ca se poate spune ca are limitele sale in privinta a cat poate sa impartaseasca cu cei din jur.

RELATIONAREA BARBATULUI TAUR.

Barbatul Taur este un tip plin de afectiune, este senzual; este de moda veche, ii place sa isi curteze viitoarea partenera, are multa rabdare inainte de a se implica intr-o relatie de cuplu serioasa. Vocea sa si manierele sunt, in general, calme, cu efecte benefice asupra celor din jur. Sunt elemente ce tin de sarmul sau.

Barbatul Taur este genul care se dedica partenerei sale, binenteles, asa cum intelege el sa o faca; uneori, are o viziune limitata despre romantism, nu prea este genul care sa surprinda, pentru ca nu prea ii place sa fie surprins. Are nevoie de o partenera care sa aprecieze ceea ce are el de oferit; pentru ca ofera destul de multe, in unele aspecte, chiar daca ignora altele. Exista si parti bune si parti mai putin bune ale barbatului Taur, la fel ca la orice alta persoana.

Barbatul Taur se angajeaza intr-o relatie de cuplu, numai daca este sigur ca doreste sa o faca. Nu este bine sa fie impins prea mult de la spate, in acest sens. Oricum va face dupa cum considera el de cuviinta; insa are nevoie de timp sa isi proceseze emotiile, sa inteleaga bine ceea ce se petrece cu el, sa se adapteze ideii schimbarilor de vor avea loc in viata sa, odata cu inceperea relatiei. Mai ales ca lui nu prea ii plac schimbarile. Trebuie sa aiba incredere si in propriile sale sentimente; pentru ca, oricat de puternic ar parea la prima vedere, s-ar putea ca propriile emotii, in situatia in care se indragosteste, sa il sperie, sa ii dea de gandit. Barbatul Taur nu trebuie fortat si pentru faptul ca, sub presiune, are prostul obicei de a se inchide in el, asa ca nu va mai putea sa isi dea seama ce simte, cu-adevarat. Reactiile extreme la modul sau incet de a decide nu vor avea decat efecte negative; incurajarile trebuie sa fie subtile si fara a forta nota.

Barbatului Taur ii place contactul fizic, insa nu este foarte inspirat in viata intima; are nevoie de stimulare, de indicii, de surse de inspiratie. Un partener potrivit, ar sti cum sa-l stimuleze, pentru a se deschide suficient, incat sa permita propriilor emotii sa se exprime si in plan fizic. Poate ca nu este genul aventuros si foarte distractiv, insa nu este nici plicticos. Este foarte atletic si are o rezistenta de invidiat, asa ca poate performa excelent in pat. Este atent cu partenera sa, protectiv si ii place foarte mult contactul fizic. Cu cat relatia se va aprofunda, cu atat mai mult se va deschide si barbatul Taur. El este un tip practic si realist, ii trebuie dovezi pentru a capata incredere; in momentul in care este convins ca a gasit partenera potrivita, cu atat si barbatul Taur se va putea exprima mai deschis, iar relatia va putea sa evolueze catre niveluri mai profunde.

BARBATUL TAUR - CASA SI FAMILIA.

Barbatul Taur este legat de caminul sau; nu ca nu i-ar place sa se distreze, insa are limite precise pentru asta. Avand in vedere ca locul in care traieste este si un refugiu pentru el, isi va mobiliza energiile pentru a face din el un camin cat mai confortabi. Va munci cat trebuie de mult pentru a-si indeplini acest deziderat, atat de important pentru el. Ii place enorm sa isi petreaca timpul liber, tolanit pe canapeaua sa, alaturi de persoana draga inimii sale. Ii place mancarea buna, de aceea apreciza foarte mult daca partenera sa este o buna bucatareasa. Este sentimental, tine la lucrurile pentru care a muncit ca sa le achizitioneze. Ii place sa colectioneze anumiti itemi: carti, timbre, arta, muzica, etc. Totul se invarte in jurul ideii de confort, la care tine foarte mult; asa ca isi doreste un fotoliu confortabil in care sa se tranteasca atunci cand vine acasa, dupa o zi de munca dificila, o multime de perne, in pat, pentru a dormi cat mai bine, etc. Ii place sa isi faca lucrurile cat mai usoare, desi stie sa se conformeze si atunci cand este mai greu. Ii place foarte mult sa isi petreaca timpul alaturi de familia sa. Si va fi extrem de fericit, daca va putea sa ofere familiei sale un spatiu frumos in care sa petreaca aceste clipe deosebite impreuna.

Cu rabdarea sa binecunoscuta si un foarte adecvat simt al umorului, barbatul Taur este un tata potrivit. Copiilor le va placea sa fie purtati in carca, sa se bucure de protectia unui tata impunator; alaturi de ei, ii va fi stimulata latura copilaroasa. Barbatul Taur este un furnizor de baza pentru familia sa; nu si va neglija niciodata responsabilitatile. Tine mult la traditii si va fi conservator, in privinta cresterii copiilor sai. Sprijin de baza, dedicat si cu o inima de aur, barbatul Taur este un barbat de familie, pana in maduva oaselor.

Barbatul nativ din zodia taur
Barbatul nativ din zodia taur - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia taur
Barbatul nativ din zodia taur - horoscopzi.ro
TOP