1 Barbatul nativ din zodia varsator - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia varsator
Barbatul nativ din zodia varsator
Barbatul nativ din zodia varsator
Barbatul nativ din zodia varsator

Barbatul nativ din zodia varsator

barbatul varsatorBarbatul Varsator este o persoana captivanta; uneori poate sa provoace mare confuzie intre cei din jurul sau, cu modul sau de a fi. Este genul de persoana care suscita interesul multora, insa pe care putini ajung sa o inteleaga. In mare parte, acest lucru se datoreaza faptului ca barbatul Varsator este perceput ca fiind inaintea timpurilor sale, un vizionar, avand idei atat de radicale, atat de noi pentru majoritatea oamenilor, incat acestia nu sunt, intotdeauna, pregatiti pentru a le accepta. Barbatul Varsator se simte, destul de des, respins de societatea in care traieste; se simte bine atunci cand gaseste cativa indivizi deschisi la minte cu care sa impartaseasca acelasi interes, aceleasi viziuni legate de viitor.

Barbatul Varsator este perceput ca un geniu, plin de idei stralucitoare, planuri si concept, insa nu intotdeauna capabil sa le si puna in aplicare pe toate. Este o persoana foarte sociabila, care se pliaza foarte bine pe orice fel de cerc social; de altfel, activeaza in cercuri sociale foarte variate. Barbatul Varsator pare sa ii cunoasca pe toti, saluta pe toata lumea atunci cand trece printre oameni insa, ramane intrebarea: pe el cine il cunoaste realmente? Putini sunt cei care au suficienta rabdare pentru a da deoparten nenumaratele straturi si sa descopere tipul care se afla dedesubt.

Barbatul Varsator este liberal si independent, isi doreste sa faca din lume, un loc mai bun, pentru toata omenirea. Scourile sale sunt, intotdeauna, marete, insa, de multe ori, le lipseste realismul. Emite abordari grandioase, care pot sa copleseasca pe interlocutor, la prima intalnire cu barbatul Varsator, insa mintea sa chiar este plina de idei geniale, de noutati revolutionare. Barbatul varsator este inventiv si original, ofera solutii creative, toate menite sa schimbe ceva in mai bine. Reuseste, prin inventivitatea sa, sa atraga sponsori, care sa ii sustina ideile inovatoare; are suficient de multa putere de convingere, pentru a obtine sprjin pentru proiectele sale revolutionare.

Barbatul varsator nu poate fi ingradit; isi pretuieste libertatea de miscare, mai mult decat orice altceva. Pentru el, este ceva absolut vital. De exemplu, barbatul Varsator, iubitor de calatorii, nu va face deplasari obisnuite, in croaziere sau excursii tipice, agreate de toti turistii; el va alege locuri deosebite, locuri pe care nu multi reusec sa le vada. Este un fel de deschizator de drumuri, nu este genul care urmeaza tot ceea ce fac ceilalti; in mare masura, este un nonconformist. Este incapatanat, uneori, va merge pana la capt, oricare ar fi acesta.

Barbatul Varsator nu este genul care sa isi arate sentimentele; toata lumea il vede vessel si volubi, insa putini stiu ce este, realmente, in sufletul sau. Daca pare ca nu are absolut nici o grija, ca pentru el viata nu este decat o nesfarista distractie, nu este sigur ca este intotdeauna asa. Reactiile sale sunt, adeseori, destul de complexe; tot acest comportament face parte dintr-un joc al descoperirii, pentru a afla care ii sunt prietenii, in realitate si ce cred oamenii despre el. Insa, nu intotdeauna isi doreste sa afle asta; sunt momente in care alte lucruri I se par mai importante, asa ca isi vede, linistit, de drumul sau.

TRASATURI DE CARACTER REPREZENTATIVE ALE BARBATULUI VARSATOR

Barbatul Varsator este independent in gandire, ii place sa traga singur concluziile si uraste sa ii fie impuse de altii. Nu judeca niciodata dupa aparente; prefera sa-si pastreze mintea deschisa pentru a-si face o parare obiectiva, atat in legatura cu oamenii, cat si cu situatiile.

Barbatul Varsator are o latura exploziva, putin cunoscuta, pentru ca nu isi pierde cumpatul foarte des. De regula, pare foarte relaxat, foarte stapan pe nervii sai. Insa este genul care nu se exteriorizeaza, pana la momentul in care explodeaza, din cauza frustrarilor.

Barbatul Varsator nu este un bun mincinos; din fericire, este genul care nu sties a minta. In situatii imposibile, in care nu reusesc sa spuna adevarul, pur si simplu prefera sa nu spuna nimic.

Barbatul Varsator analizeaza lucrurile mai ult decat e necesar; din aceasta cauza, se streseaza inutil, pentru a-si da seama, in final, ca nici nu era vorba de asa o mare problema.

Barbatul Varsator nu suporta oamenii infatuati, pe cei care fac ca totul sa fie despre ei. In aceste conditii, prefera sa se distanteze sis a pastreze aceasta distanta.

Barbatul Varsator are grija pe cine isi alege ca prieteni; este genul care prefera calitatea, in detrimentul cantitatii. Putini sunt cei care au acces la "cercul lor interior".

Barbatul Varsator este un tip emotional, sensibil, dar nu lasa sa se vada asta.

PERSONALITATI REPREZENTATIVE:

- Locale: Gheorge I Bratianu, Grigore Alexandrescu, Gheorghe Sincai, Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Hagi, etc.

De pe mapamond: Chopin, Christian Dior, Benny Hill, Placido Domnigo, Francis Bacon, Renoir, Harry Belafonte, Lord Byron, Ronald Reagan, etc.

Barbatul nativ din zodia varsator
Barbatul nativ din zodia varsator - horoscopzi.ro
Barbatul nativ din zodia varsator
Barbatul nativ din zodia varsator - horoscopzi.ro
TOP