1 Cifra destinului 1 - simbolism in numerologie
Cifra destinului 1
Cifra destinului 1
Cifra destinului 1
Cifra destinului 1

Cifra destinului 1

Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

cifra destinului 1 Pers al caror destin e guvern de cifra 1 sunt pers pline de vitalitate, cu multe resurse, persoane care sunt capabile sa rastoarne muntii pentru a-si atinge propriile obiective. Sunt persoane cu o energ creatoare debordanta, capabile sa gaseasca solutii inovatoare probl cu care se confr. Sunt independenti si au pregnante calitati de leaderi; sunt optimisti si au capacitatea de a coagula anturajele dorite, in jurul lor. Sunt prieteni de nadejde si actioneaza cu sinceritate; urasc minciuna si vor taxa serios pe cei care se folosesc de ea pt a-si atinge scopurile. Nu le place sa fie limitati, de regula sunt destul de nonconformisti; incearca sa actioneze, pe cat posibil, in termenii lor proprii.

Pe de alta parte, persoanele guvern de cifra 1 sunt extrem de orgolioase, incapatanate, impulsive; de multe ori, se arunca in anumite demersuri, fara a se gandi prea mult la consecinte. Le place sa controleze, sa manipuleze, sa tina haturile, insa aceasta atitudine poate fi daunatoare, din multe pcte de ved. Relationarea cu cei din jur e viciata. Viata sentiment ii anima doar in mas in care le stimul adrenalina. O relatie calma si lnistita nu le ofera stimulii necesari. Vor pune mereu cariera, mai presus de viata pers. Le trebuie parteneri care sa-i inteleaga si care sa fie dispusi la compromisuri majore. Esecurile ii deprima, iar depresia este o stare extrem se nociva pt ei.

 

 

 

Cifra destinului 1
Cifra destinului 1 - simbolism in numerologie
Cifra destinului 1
Cifra destinului 1 - simbolism in numerologie
TOP