1 Cifra destinului 2 - simbolism in numerologie
Cifra destinului 2
Cifra destinului 2
Cifra destinului 2
Cifra destinului 2

Cifra destinului 2

Luna este cea care influențează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

cifra destinului 2 Aceste persoane detin un spirit diplomatic foarte accentuat; stiu, intuitiv, cum sa reactioneze in conditii tensionate si cum sa intervina pentru a aplana conflictele. Sunt persoane generoase, care sar mereu in ajutorul celorlalti; au prieteni multi care mizeaza pe ajutorul lor. Au o perspicacitate deosebita, care ii face buni observatori a ceea ce se petrece in jurul lor. Sunt persoane romantice, care ageeaza o viata sentimentala plina de pasiune. Sunt empatici cu cei din jur, actioneaza instinctiv, ascultându-si vocea interioara, dar reusind sa ajunga si la un echilibru care sa includa ratiunea. Sunt prudenti si incearca sa anticipeze, din timp, elementele negative care ar putea sa-i influenteze in luarea unor decizii gresite. Nu au rapiditate in luarea deciziilor, se gandesc mai mult, incearca sa fie prudenti; fac fata in domenii profesionale care le lasa timpul necesar sa anticipeze. Nu se vor descurca in conditii de stres. De aceea, se poate spune ca vor performa, mult mai bine, din pozitia de executanti, decat din cea de leaderi. Sunt seriosi in parteneriatele pe care si le asuma; se poate conta pe ei pentru munca in echipa. Prefera situatiile sigure, nu prea agreaza sa-si asume riscuri. Mereu vor pune in balanta avantajele si dezavantajele, inainte de a lua o decizie de impact.

Exista si numeroase parti negative ale personalitatii celor cu cifra 2 ca cifra a destinului. De exemplu, experimenteaza neincredere in sine, in propriile forte si mereu vor avea nevoie de cineva care sa-i sprijine. Empatia pe care o resimt in relationarea cu cei din jur poate sa le aduca prejudicii; unele persoane, mai mult sau mai putin interesate, ar putea sa incerce sa traga foloase de pe urma bunei lor credinte. Chiar daca nu este asa, din cauza lipsei tariei de caracter, persoanele in cauza ar putea fi catalogate drept mediocre. Trebuie sa lucreze mai mult la modul de luare a deciziilor; e drept ca prudenta isi are rolul ei, insa a zabovi mult prea mult asupra unei decizii, cu siguranta poate aduce mari prejudicii. Atitudinile capricioase, dispozitia schimbatoare, in mod clar nu poate avea efecte benefice asupra relationarii cu cei din jur; inclusiv in viata sentimentala, este nevoie de multa rabdare din partea celorlalti, pentru a colabora eficient cu cei al caror destin este guvernat de cifra 2.

 

 

Cifra destinului 2
Cifra destinului 2 - simbolism in numerologie
Cifra destinului 2
Cifra destinului 2 - simbolism in numerologie
TOP