1 Cifra destinului 3 - simbolism in numerologie
Cifra destinului 3
Cifra destinului 3
Cifra destinului 3
Cifra destinului 3

Cifra destinului 3

Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

cifra destinului 3 Se poate spune ca sunt persoane multitasking, pot sa se implice in mai multe activitati deodata, pe care sa le si duca, cu bine, la bun sfarsit. Pesimismul nu le este deloc caracteristic; mereu vor gasi resursele necesare pentru a o lua de la capat si nimic nu li se pare imposibil. Le plac provocarile, le considera un stil de viata; se anima la ideea csa trebuie sa rezolve probleme. Nu sunt dintre cei care sa se dea batuti usor; persevereaza pana obtin ceea ce isi doresc. Sunt persoane vesele, optimiste, care au mare atractivitate pentru cei din jur. Isi fac usor prieteni, iar in relatiile sentimentale sunt foarte sarmanti si stiu cum sa se faca placuti. Au putere mare de convingere si, inzestrati cu acest dar, au ascendent asupra celor din jur. Le place sa aiba libertate de miscare, sa nu fie constransi de imprejurari. Uneori, prin abilitatile lor de a atrage pe cei din jur, pot starni invidii.

Facand mai multe lucruri deodata, asumandu-si mai multe responsabilitati decat pot duce, aceste persoane pot ajunge in situatii imposibile, in care sa nu-si poata indeplini obligatiile asumate, nefiind nicidecum rau intentionati. Au insa, mari sanse ca, din prea multa exuberanta, sa-si strice reputatia. Tot din prea multa exuberanta, fiind foarte sociabili, tind sa vorbesca foarte mult; in aceste conditii, risca sa mai scape si informatii pe care ar trebui sa le tina pentru ei sau dintre cele care le-au fost incredintate sub forma de secrete. Sunt destul de creduli, se poate profita usor de ei. Au un temperament destul de aprig, care poate usor sa-i bage in bucluc. Trebuie sa-si controleze impulsivitatile si sa nu mai lase lucrurile pe ultima suta de metri. Prea multa incredere in sine ii poate face nechibzuiti, asta aducandu-le numeroase prejudicii.

 

 

Cifra destinului 3
Cifra destinului 3 - simbolism in numerologie
Cifra destinului 3
Cifra destinului 3 - simbolism in numerologie
TOP