Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate bivol capra citeste acum

Compatibilitati Bivol - Capra Compatibilitati Bivol - Capra

     In acest cuplu, mereu vor exista o serie de susceptibilitati intre parteneri. Nativul Capra are un temperament vulcanic, este mau labil emotional si nu dispune de acel autocontrol de fier caracteristic nativului Berbec. Mentalul nativului Capra nu se poate compara cu cel al Bivolului, ca soliditate. Capra este foarte versatila, in mediile sociale, servind ca intermediar intre acestea si partenerul Bivol, insa, uneori, vorbeste cam mult si spune si lucruri pe care ar trebui sa le pastreze secret. Bivolul va fi deranjat, cu siguranta, daca partenerul Capra nu va invata sa fie mai chibzuit, din acest punct de vedere, si sa-si tina gura atunci cand trebuie. Bivolul este o fire disciplinata, o persoana careia ii place sa actioneze metodic, sa aiba o anumita ordine in viata sa; Capra ar adera, oarecum, la aceste deziderate, insa nu intotdeauna are taria de caracter necesara. Bivolul trebuie sa actioneze cu diplomatie si sa nu lase impresia ca impune anumite lucruri partenerului Capra; acesta, in incapatanarea sa, s-ar putea sa reactioneze deloc intelept si sa faca si mai multe greseli. Luat cu binisorul si ghidat fara sa-si dea seama, nativul Capra ar adera usor la niste principii care Bivolului ii plac foarte mult si la care tine. Exista numeroase elemente care ne pot conduce la concluzia ca o relatie sentimentala intre nativi ai zodiilor Capra si Bivol ar putea merge destul de bine, chiar daca este nevoie savse ajunga la unele compromisuri; sunt firi care se pot sprijini si completa reciproc, astfel incat rezultatul sa fie unul benefic pentru amandoi.

     cifra destinului 3Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

     cifra destinului 2Luna este cea care influenÈ›ează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

     cifra destinului 1Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

TOP