Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate cal capra citeste acum

Compatibilitati Cal - Capra Compatibilitati Cal - Capra

     Nativul Cal este o persoana extrem de activa, in plan social, ii place sa atraga atentia asupra sa. La adunari - sociale, de divertisment - ii place foarte mult sa acapareze atentia celor din jur, prin discursul sau. Calul are multime de lucruri interesante de spus. Nu se poate spune ca nativul Cal nu munceste; doar ca punctele sale de interes se schimba mereu, nativul Cal fiind in pericol de a lasa lucrurile neterminate, pentru a incepe altceva. Nestatornicia aceasta se manifesta si in plan sentimental; daca, la inceputul relatiei, Calul este un iubit inflacarat, care isi declara si demonstreaza sentimentele fata de partener, pe masura ce interesul se schimba, si comportamentul sau este susceptibil a suferi modificari, si nu tocmai in bine. Nativul Capra este atras, in mod categoric, de personalitatea efervescenta a nativului Cal; nativul Capra este un tip impaciuitor, care incearca sa evite conflictele de orice fel, pentru ca nu este genul combativ, care sa lupte pentru ceea ce isi doreste; de regula, nativul Capra se multumeste cu ceea ce I se ofera, nu se agita deloc, are o personalitate destul de apatica, accepta chiar sa fie intretinut de partenerul sau. Dezvolta, in timp, fel de fel de frustrari, care ii dezvolta latura capricioasa a personalitatii. Nativul Cal nu va suporta, in preajma sa, o persoana de acest gen, pentru ca lui ii plac persoanele dinamice, care sparg rutina, care fac lucruru extraordinare. Nativul Cal este oarecum egoist, nu are acea empatie care sa-l ajute sa inteleaga, asa cum trebuie, nevoile partenerului sau; si nici rabdarea necesara. In aceste conditii, este foarte posibil ca nativul Capra sa se simta neglijat in relatie, sa aiba inpresia ca nu este important; de aici pot sa derive numeroasele sale frustrari, iar relatia de cuplu poate suferi iremediabil.

     cifra destinului 3Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

     cifra destinului 2Luna este cea care influenÈ›ează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

     cifra destinului 1Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

TOP