Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate capra caine citeste acum

Compatibilitati Capra - Caine Compatibilitati Capra - Caine

     Nativii Capra si Caine sunt persoane retrase, carora nu prea le place sa se expuna, care se simt mai bine in caminul lor, alaturi de persoanele pe care le stiu. Sunt destul de inchisi, au putini prieteni adevarati, pentru ca acorda greu increderea lor. Niciunul dintre ei nu este competitiv; nativul Capra este un tip pasiv, care isi coordoneaza actiunile in functie de evolutia evenimentelor. Este genul de artist care trebuie sustinut pentru a se afirma. Nativul Caine este loial si statornic, ceea ce convine de minune Caprei, care iubeste stabilitatea, in orice domeniu al vietii sale; singurul lucru care conteaza, cu-adevarat, in viata Cainelui, este familia sa. Pentru cei dragi, spiritul de sacrificiu al Cainelui poate merge pana la extrem. In acest cuplu, este foarte posibil sa apara probleme financiare, deoarece nici nativul Capra, nici Cainele, nu sunt buni administratori, in aceasta privinta. Cainele nu prea este interesat de achizitii materiale, nu este un tip elegant, cu fler pentru investitii, in vreme ce nativul Capra este atat de pasiv, incat accepta chiar si varianta de a fi casnic, de a nu avea nici o cariera. Pe de alta parte, se sustin unul pe celalalt in fata celorlalti. Aparentele sunt importante pentru ei. Ambii prefera sa evite scandalurile, asa incat se pare ca in acest cuplu va fi destul de liniste. Totusi, trebuie stiut ca nativul Capra nu prea se conformeaza; trebuie lasat sa faca totul cum si cand vrea el. Pe de alta parte, Cainele este foarte posesiv si ii place sa tina lucrurile din scurt. Si Cainele si Capra sunt persoane foarte incapatanate, asa ca este putin probabil sa accepte compromisuri. In conditiile in care cei doi se afla pe pozitii diferite, este imposibil ca relatia dintre ei sa aiba vreun viitor.

     cifra destinului 3Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

     cifra destinului 2Luna este cea care influenÈ›ează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

     cifra destinului 1Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

TOP