Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate capra capra citeste acum

Compatibilitati Capra - Capra Compatibilitati Capra - Capra

     Nativii Capra, de regula, reusesc sa se armonizeze in multe privinte, avand in vedere ca sunt persoane destul de calme, de cerebrale, precum si suficient de responsabile, atunci cand isi asuma sa faca ceva anume. In cadrul unui cuplu, treburile merg de minune, atata timp cat au interese, puncte de vedere comune; in cazul in care viziunile lor sunt divergente, este foarte posibil sa intre in conflict unul cu celalalt, fiindca sunt foarte incapatanati. Sunt iubitori de frumos, de confort, fiind mereu foarte preocupati sa redecoreze casa, biroul, sa isi reevalueze stilul vestimentar. Nu sunt foarte ambitiosi din fire, ba chiar uneori ar putea surveni destul de lent. Daca este nevoie sa munceasca din greu, o vor face, insa ei sunt niste oportunisti, mereu cauta sa obtina cat mai usor ceea ce isi doresc. Sunt persoane pline de compasiune, care acorda ajutor celor ce au trebuinta de asta si, cu atat mai mult partenerului de cuplu. Uneori, cand sunt frustrati, se comporta capricios, ceea ce poate sa faca destul rau relatiei de cuplu, mai ales daca ii apuca pe amandoi deodata. Nativul Capra are ritmul sau propriu de evolutie; daca I se impun anumite lucruri, nu va coopera. Ce face, face pentru ca asa vrea el; insa, de multe ori, asta nu e si ceea ce trebuie facut. Cuplul Capra - Capra ar putea sa ajunga in deriva, daca niciunul dintre parteneri nu isi asuma rolul de coordonare, de conducere. Sunt chestiuni practice care trebuiesc rezolvate, probleme ce privesc copiii, in cuplu, si educatia lor; nativii Capra tind sa isi rasfete foarte mult copiii, asa incat pot ajunge sa aiba probleme de relationare cu acestia, la un moment dat. Relatia dintre doi nativi Capra poate merge destul de bine, daca lucrurile sunt puse la punct, inca de la bun inceput; asumarea responsabilitatilor trebuie sa se faca in mod constient, nu impus.

     cifra destinului 3Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

     cifra destinului 2Luna este cea care influenÈ›ează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

     cifra destinului 1Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

TOP