Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate capra cocos citeste acum

Compatibilitati Capra - Cocos Compatibilitati Capra - Cocos

     Nativii Capra si Cocos formeaza un cuplu destul de controversat; durabilitatea acestui cuplu este pusa la indoiala de faptul ca cei doi au caractere destul de diferite, fiind nevoiti sa faca prea multe compromisuri pentru a face lucrurile sa mearga in directia dorita. Capra este genul de persoana mai retrasa, careia nu ii place sa iasa in evidenta, care nu doreste sa se faca remarcata, ci doar sa fie lasata in pace sa faca ceea ce doreste si cum doreste. Intra destul de puternic in contradictie cu firea riguroasa si organizata a nativului Cocos, care stabileste, de la bun inceput, un plan de actiune, destul de rigid, pe care il urmeaza cu punct si virgula. Capra nu are un program zilnic, dupa care sa-si desfasoare activitatea, desi ii place stabilitatea in viata sa; nu ii place, insa, sa i se impuna sa faca anumite lucruri, refuzand total sa mai actioneze, daca se intampla asta. Cocosul este un tip parolist, punctual, un tip care munceste mult, care are multe ambitii pe care doreste sa si le satisfaca. Nu intelege pasivitatea nativului Capra, care nu are nici un fel de ambitii profesionale, care se multumeste chiar si cu pozitia de casnic. Nativul Cocos nu prea este impresionat de sentimentalisme, fiind un tip destul de logic, in timp ce Capra este mult mai sensibila, reactionand, de foarte multe ori, sub influenta emotiilor. Cocosul este perseverent si actioneaza, facand lucrurile sa se intample, in vreme ce Capra este o persoana pasiva, care asteapta ca lucrurile sa se intample; pastreaza o rutina constanta, sperand ca astfel sa nu-si dezechilibreze existenta. Cei doi s-ar armoniza destul de greu, avand perspective diferite in a privi viata.

     cifra destinului 3Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

     cifra destinului 2Luna este cea care influenÈ›ează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

     cifra destinului 1Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

TOP