Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate capra maimuta citeste acum

Compatibilitati Capra - Maimuta Compatibilitati Capra - Maimuta

     Capra este o persoana careia ii place stabilitatea si nu o deranjeaza prea mult monotonia unei rutine zilnice; dimpotriva, chiar agreaza lucrurile, situatiile si persoanele cu care este obisnuita, pentru ca stie la ce sa se astepte. Nu ii place nicidecum sa fie luata prin surprindere, de aceea prefera sa mentina ceea ce cunoaste, respingand, sistematic, orice posibilitate de a face schimbari in viata sa. Nativul Maimuta, pe de alta parte, este o fire dinamica, activa, o persoana careia ii place aventura, ii place sa cunoasca oameni si locuri noi; este un tip inteligent, care, chiar daca face glume si giumbuslucuri, este capabil sa vina cu idei interesante si de succes. Nativul Capra este foarte serios atunci cand isi asuma anumite angajamente; nu o face cu usurinta, si nici foarte des, pentru ca, daca poate obtine anumite lucruri fara eforturi considerabile, atunci merge pe aceasta varianta. Maimuta, pe de alta parte, poate munci foarte mult, insa pentru ea exista mereu pericolul de a fi tentati de cate altceva. Isi pierd destul de repede interesul pentru ceea ce fac, iar acest lucru este valabil si in privinta relatiei sentimentale. Capra I se pare destul de plictisitoare, cu trecerea timpului, desi, la inceput, ii place sa initieze discutii intre ei, sa ii capteze interesul. Pentru Maimuta, de multe ori, importanta este provocarea, asa ca, odata ce partenerul Capra a fost cucerit, provocarea dispare, iar atentia I se indreapta in alta directie. Nativul Capra nu face nimic daca este presat; acest tip de purtare capricioasa il scoate din minti pe nativul Maimuta, care poate face multe intr-un timp foarte scurt, fiind o persoana activa. Trasaturile de caracter ale Maimutei si Caprei ar putea fi destul de greu de armonizat, de conectat laolalta intr-o relatie de durata.

     cifra destinului 3Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

     cifra destinului 2Luna este cea care influenÈ›ează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

     cifra destinului 1Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

TOP