Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate capra mistret citeste acum

Compatibilitati Capra - Mistret Compatibilitati Capra - Mistret

     O comunicare mai bine pusa la punct poate transforma cuplul Capra - Mistret, dintr-un cuplu deosebit, intr-unul aproape ideal. In mod clar, exista atractie fizica intre ei, pasiune si romantism, inca de la inceput. Si nativul Capra, si Mistretul, sunt persoane foarte sensibile, care empatizeaza puternic cu cei din jur, persoane care ajuta atunci cand este nevoie; se coalizeaza bine, in acest sens, insa este bine sa aiba prieteni care sa-i apere de eventuali profitori. Nativul Capra este un artist, ii place tot ceea ce e frumos si deosebit. Totusi, nu are ambitie suficienta sa se afirme in aceasta directie; daca are norocul ca asta sa se intample, in mod cert este pentru ca a beneficiat de sprijinul cuiva perseverent. Nativul Mistret este o astfel de persoana, care incearca sa duca lucrurile la bun sfarsit, sa ofere acel impuls necesar pentru a finaliza ceea ce s-a inceput. Capra este, in general, o fire calma, care uraste scandalurile, desi uneori ii enerveaza pe cei din jur cu atitudinea sa foarte capricioasa. Mistretul, pe de alta parte, este un foarte bun mediator, o persoana inzestrata cu multa diplomatie care, mereu, aduce un aport pozitiv in rezolvarea situatiilor tensionate. Nativul Capra isi doreste sa aiba un camin cu liniste si pace, iar nativul Mistret il poate oferi. Cainele este mai putin sociabil, insa va fi alaturi de partenerul Mistret, la iesirile sale de acest gen; Mistretul iubeste sa intalneasca oameni noi si interesanti. Fiind firi asemanatore, este foarte posibil ca pasiunea lor initiala sa se transforme, odata cu trecerea timpului, intr-o frumoasa si durabila relatie sentimentala.

     cifra destinului 3Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

     cifra destinului 2Luna este cea care influenÈ›ează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

     cifra destinului 1Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

TOP