Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate dragon capra citeste acum

Compatibilitati Dragon - Capra Compatibilitati Dragon - Capra

     Dragostea poate sa ajute partenerii sa treaca peste orice, in cuplul Dragon - Capra; cel putin in fazele de inceput ale unei relatii de cuplu. Nativul Capra va fi impresionat de stapanirea de sine si puterea Dragonului, in vreme ce Dragonul se va arata protector fara de partenerul Capra, care ii este recunoscator pentru asta. Daca Dragonul este un tip ambitios, care isi propune obiective inalte si se mobilizeaza pentru a le atinge, nativul Capra se eschiveaza de la munca grea, cautand caile cele mai facile de a obtine confort si stabilitate in viata sa. Dragonului ii convine sa fie el vioara intai, sa detina el controlul, iar Capra este dispusa sa se pastreze in plan secund, atata timp cat I se da ceea ce-si doreste. Probleme foarte mari survin in momentul in care firea capricioasa a nativului Capra il face pe acesta sa depaseasca o serie de limite, dincolo de care nativul Dragon va fi impins sa reactioneze. Odata de se simte sigur pe el, acesta incepe sa emita pretentii, care nu pot fi acceptate de partenerul Dragon; acesta nu poate concepe cum de nativul Capra isi doreste atat de multe, dar le cere altora sa I le aduca pe tava. Dragonul, care munceste atat de mult pentru ceea ce-si doreste, nu va tolera ca munca sa sa fie calcata in picioare. Pentru ca, binenteles, nativul Capra, obisnuit sa tot primeasca fara prea mult efort, nici nu va sti sa pretuiasca suficient ceea ce I se ofera. Cerand mult de la el insusi, nativul Dragon va emite pretentii in acest sens, fata de partenerul Capra; acesta, insa, nu va reactiona foarte bine, daca este fortat sa faca ceva ce nu doreste sau nu are chef. Probleme pot sa apara oricand in cuplul Dragon -Capra, pentru ca ambii parteneri sunt imprevizibili si foarte putin diplomati, astfel incat conflictele dintre ei pot sa degenereze foarte usor.

     cifra destinului 3Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

     cifra destinului 2Luna este cea care influenÈ›ează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

     cifra destinului 1Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

TOP