Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate iepure capra citeste acum

Compatibilitati Iepure - Capral Compatibilitati Iepure - Capra

     Nativii Iepure si Capra au anumite trasaturi de caracter care ar putea sa-i ajute in dezvoltare unei relatii de cuplu armonioase. Iepurele este foarte precaut din fire, dar nici nativului Capra nu ii place sa fie luat prin surprindere. Ca urmare, isi organizeaza agenda zilnica, timpul de lucru, astfel incat sa nu fie prins pe picior gresit. Iepurelui ii place asta, pentru ca asa se pot inlatura eventuale consecinte negative care ar putea sa apara din dezorganizare. Capra este senzuala, sensibila, la fel ca si nativul Iepure; trebuie vazut ca aceste sensibilitati sa nu exacerbeze, pentru ca reactiile ambilor ar putea fi neprevazute. Nativul Iepure este serios si muncitor si nici nativului Capra nu prea I se pot face reprosuri, din acest punct de vedere, insa Capra e ceva mai superficiala; daca poate sa se eschiveze de la munca grea, o va face. Capra chiar nu are nimic impotriva sa stea acasa si sa se ocupe de caminul sau, insa Iepurele nu are, intotdeauna, taria de caracter necesara pentru a se mentine ca si sustinator exclusiv al intregii familii. Are nevoie de sustinerea partenerului sau, insa nativul Capra, uneori, se poate manifesta egoist, tinand cont doar de interesul propriu. Totusi, Capra tine la ceea ce este al ei, asa ca, daca are cu Iepurele o relatie sentimentala pentru care a investit timp, efort si alte resurse, nu va face nimic pentru a o peruclita. Dimpotriva, ea va lua initiativa unor masuri care sa sporeasca apropierea fata de partenerul sau. Capra este iubitoare de lux, iar Iepurelui s-ar putea sa-i fie greu sa-i tina piept, cand aceasta isi doreste ceva anume; pot sa apara, in aceste conditii, probleme financiare in cuplu. Nativii ambelor zodii urasc conflictele, fiecare din motive proprii, important fiind faptul ca in cuplul lor tensiunile vor fi rare, iar Iepurele, cu spiritul sau diplomatic, va incerca mereu sa aplaneze eventuale conflicte ce ar putea sa apara.

     cifra destinului 3Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

     cifra destinului 2Luna este cea care influenÈ›ează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

     cifra destinului 1Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

TOP