Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate sarpe capra citeste acum

Compatibilitati Sarpe - Capra Compatibilitati Sarpe - Capra

     Nativul Sarpe este un tip elegant, caruia ii plac lucrurile de calitate, dar care munceste si pretuieste castigurile obtinute. Sarpele este chibzuit, reusind sa isi asigure confortul dorit, fara a-su depasi propriul buget; prefera calitatea si nu cantitatea, are rabdare sa caute pretul cel mai bun pentru produsul dorit. Capra este si ea iubitoare de lux, insa pe ea n-o prea intereseaza preturile produselor si serviciilor, daca isi doreste ceva anume; si ei ii plac achizitiile de calitate, insa nu are rabdarea si nici intelepciunea de a astepta sa gaseasca pretul cel mai bun, pentru a-si menaja bugetul. De foarte multe ori ajunge sa aiba probleme financiare. Nativul Capra nu este foarte realist, uneori isi face planuri fanteziste, pe care nu poate sa le respecte; este impulsiv si, de multe ori, actioneaza haotic, fara a se organiza in vreun fel. Nativul Sarpe este mult mai cerebral si nu intelege modul de actiune dezorganizat al Caprei. Sarpele intelege ce inseamna imaginatia bogata, care Caprei nu-i lipseste, insa Sarpele considera ca nativul Capra intra, uneori, pe taramul fanteziei. Apoi, Capra nu prea este genul care sa se speteasca muncind; speculeaza, cat poate, imprejurarile favorabile si, daca poate obtine ceea ce-si doreste, cu cat mai putin efort, atunci cu atat mai bine! Sarpele, pe de alta parte, pune osul la treaba, este constient ca speculatiile nu merg de prea multe ori si ca, daca iti doresti ceva anume, trebuie sa depui efort pentru a obtine. Daca Sarpele isi doreste sa dezvolte o cariera, sa se dezvolte profesional, Capra ar fi multumita sa ramana sa aiba grija de caminul sau, insa si aici, in termenii ei. Posibilitati de a construi o relatie de cuplu Capra - Sarpe exista, insa trebuie bunavointa si acceptarea unor compromisuri din partea ambilor parteneri.

     cifra destinului 3Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

     cifra destinului 2Luna este cea care influenÈ›ează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

     cifra destinului 1Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

TOP