Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate sobolan capra citeste acum

Compatibilitati Sobolan - Capra Compatibilitati Sobolan - Capra

     Parteneriatul intre nativii din zodiile Sobolan si Capra este un parteneriat cel putin ciudat. Desi poate exista chiar o atractie puternica intre cei doi, lucrurile pot lua turnuri chiar urate, care sa lase urme adanci, mai ales pentru Sobolan. Acesta se ataseaza greu, insa, odata ce face asta, este foarte devotat partenerului, face toate eforturile pentru a-i oferi sprijin, pentru a-l ajuta in ceea ce doreste sa faca. Pentru nativul Capra, mereu e nevoie de mai mult, mereu nu este suficient ce se face pentru el. Are o atitudine distanta, rece, care starneste frustrari mari in inima Sobolanului. Acestuia ii place foarte mult sa fie ordine in viata sa, lucrurile sa decurga planificat; Capra este haotica, se apuca de ceva si nu termina, apoi trece la altceva. Ii place luxul, poate face cariera in design sau in alte domenii care presupun creativitate, cu conditia sa fie serioasa. Predilectia pentru lux ar putea intra direct in conflict cu firea economa si vigilenta a nativului Sobolan, care cunoaste si apreciaza valoarea banului. In plan sentimental, Sobolanului ii este foarte greu sa-si exprime deschis sentimentele, fiind o fire inchisa, mai putin predispusa la a vorbi; are mare nevoie de o persoana rabdatoare, care sa-l asculte, sa-l ajute sa se exprime. Nu este cazul nativului Capra, care are un egoism innascut, caruia nu prea ii pasa de nimeni altcineva decat de el insusi. Daca partenerul Sobolan va fi, initial, interesat sa acorde timp Caprei, pentru a se raporta, mai bine, la realitate, la un anume moment se va satura sa tot astepte, mai ales ca sunt sanse minore ca nativul Capra sa revina pe calea normala. O astfel de relatie nu poate sa aiba sanse de izbanda, caracterele celor doi parteneri fiind mult prea diferite.

     cifra destinului 3Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

     cifra destinului 2Luna este cea care influenÈ›ează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

     cifra destinului 1Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

TOP