Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate tigru capra citeste acum

Compatibilitati Tigru - Capra Compatibilitati Tigru - Capra

     Apropierea dintre Tigru si Capra poate sa se faca pe neasteptate, atractia dintre ei fiind incontestabila. Totusi, continuarea unei eventuale relatii care s-ar infiripa intre nativi ai acestor doua zodii, este mult pusa sub semnul intrebarii. Capra este genul de persoana dominatoare, posesiva, care doreste mereu sa controleze, in timp ce Tigrul are nevoie de libertate de miscare si nu va tolera deloc usor o ingradire a acesteia. Pe de alta parte, nativul Capra este foarte capricios din fire, mereu emite fel de fel de pretentii, agasandu-l pe Tigru. Totusi, nativii Capra sunt capabili sa asigure sprijinul necesar partenerilor Tigru, in momentele lor mai dificile. Tigrul iubeste cu pasiune, se implica total atunci cand iubeste, in timp ce Capra este ceva mai detasata, incearca sa fie si putin cerebrala, sa-si vada interesul. Cuplul Tigru - Capra este predispus la probleme financiare. Capra este cheltuitoare, nu tine cont de limitari bugetare, face figuri daca nu reuseste sa aiba ce isi doreste; nici pentru Tigru, managementul financiar nu este punctul sau forte, impulsivitatea sa determinandu-l sa ia destule decizii eronate. Domeniul financiar este un domeniu ce poate influenta, destul de puternic, coeziunea cuplului Tigru - Capra, mai ales ca ambii sunt iubitori de lux si confort si banii sunt importanti, pentru fiecare dintre ei. Si, daca Tigrul este perseverent si castiga bani, avand si destul de mult noroc, Capra este mai profitoare si, daca se poate sa obtina beneficii cu mai putin efort, atunci, de ce nu? Sunt multe neconcordante intre trasaturile de caracter ale nativilor celor doua zodii, neconcordante care pot face ca lucrurile sa nu fie prea roz intr-un cuplu format din nativii acestor doua zodii.

     cifra destinului 3Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

     cifra destinului 2Luna este cea care influenÈ›ează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

     cifra destinului 1Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

TOP