Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate berbec gemeni citeste acum

Compatibilitati Berbec-Gemeni Compatibilitati Berbec - Gemeni

     Berbecii si Gemenii au multe lucruri in comun. Sunt persoane care au forta, vitalitate, carora le place sa-si traiasca viata din plin, care isi doresc mereu sa descopere aspecte noi ale vietii si care urasc, cu toata fiinta lor, monotonia si conformismul. Nativii Gemeni sunt observatori foarte sibtili si inteleg foarte bine personalitatea Berbecilor, fiind capabili sa-i stimuleze, atat la nivel mental, cat si la nivel sentimental. Existenta unor teme de interes reciproc si o comunicare activa sunt elemente care pot spori la maximum coeziunea intr-o relatie intre nativii celor doua zodii. Adaptarea unuia la celalat se poate face foarte usor, avand in vedere interesele comune ; faptul ca gasesc compatibilitati in gandire si actiune, ajuta la realizarea foarte facila a obiectivelor propuse. Adeseori exista dorinta de a se ajuta reciproc, de a se completa, la modul pozitiv, unul pe celalat. Binenteles, exista si munusuri ; Gemenii nu vor fi mereu capabili sa tina pasul cu Berbecii, iar acestia din urma ar putea fi iritati de acest aspect. Se impune rabdare din partea Gemenilor, astfel obtinand aprecierea din partea berbecilor pentru atitudinea lor. In relatia cu Gemenii, Berbecul, vazand potentialele castiguri, ar putea face si el, la randul sau, mai multe concesii, pentru ca nevoile ambilor sa fie satisfacute in mod egal, iar relatia de cuplu sa evolueze pe un trend pozitiv, pentru cat mai multa vreme.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP