Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate berbec leu citeste acum

Compatibilitati Berbec-Leu Compatibilitati Berbec - Leu

      Leul si Berbecul par sa fie o combinatie exceptionala, in ceea ce priveste compatibilitatea dintre cele doua zodii. Au multe lucruri in comun : spirit aventurier, insa nu impins pana la extrem, dorinta de actiune, energie si vitalitate, etc. Exista si un revers al medaliei : ambii parteneri prezinta dispozitie schimbatoare, sunt fermi si destul de incapatanati, ceea ce-i poate aduce, de multe ori, in conflict unul cu celalalt. Se poate spune ca este vorba de o relatie exploziva, insa in sensul bun al cuvantului !Totul tine de acceptare reciproca, de preluarea, pe rand, a rolului de lider, care place ambilor ; ce nu trebuie sa faca niciunul dintre cei doi este ca nu trebuie sa incerce sa schimbe pe celalalt. Si Berbecul si Leul sunt carismatici, atrag atentia celor din jur, iar ca si cuplu, cu atat mai mult. Relatia dintre Leu si Berbec este departe de a fi monotona, ceea ce convine amandurora. Isi fac rapid prieteni si ajuta, atunci cand pot. Sunt foarte puternici, ca fire, si, daca si-au propus ceva, nu se lasa pana nu reusesc ; de asemenea, colaboreaza foarte bine, chiar daca ambii sunt semne de foc si au o vointa puternica. Au putere creatoare si de inovatie si, de regula, isi sustin reciproc ambitiile. Au sanse mari de a realiza, impreuna, lucruri importante si durabile, in viata lor. Daca exista sentimente puternice intre cei doi, pot sa faca acele compromisuri necesare pentru a face sa functioneze, cu brio, relatia dintre ei.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP