Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate berbec taur citeste acum

Compatibilitati Berbec-Taur Compatibilitati Berbec - Taur

     Alaturarea dintre Taur si Berbec are aspecte controversate, mai ales daca tinem cont de perioadele de impulsivitate ale Berbecului. Taurul este mereu cumpatat, sta si judeca lucrurile inainte sa ia o decizie si nu se lasa condus de sentimente. Pe de alta parte, Berbecul are aceasta meteahna, de a actiona sub presiunea evenimentelor, fara a rationa foarte mult ; daca asa ii vine sa faca, asa face. Acest tip de comportament este o sursa majora de tensiune in relatia dintre un nativ Taur si un nativ Berbec. Un alt aspect este legat de viata sentimentala, pentru ca Taurul iubeste statornicia, pe cand Berbecul este mai putin stabil, iar Taurului nu-i plac deloc surprizele, mai ales cele neplacute ; nativii Taur sunt conservatori, le place sa stie mereu pe cine se pot baza si cam cum ar putea sa evolueze lucrurile in viitorul imediat. Aspectele care ar putea sa faca bine relatiei dintre Taur si Berbec tin, dintr-un anume punct de vedere, de faptul ca ambii sunt materialisti, pe ambii ii intereseaza sa-si sporeasca achizitiile de natura materiala, precum si confortul ; pot deveni foarte bogati impreuna. Berbecului ii place sa conduca, pec and Taurul este mai diplomat ; il lasa pe Berbec sa creada ca face asta. Viata intima dintre Taur, statornic si iubitor, si Berbec, fire pasionala, poate evolua foarte frumos, pornind chiar de la dragoste la prima vedere . Cu unele compromisuri, relatia poate fi de durata si destul de productiva.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP