Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate gemeni balanta citeste acum

Compatibilitati Gemeni-Balanta Compatibilitati Gemeni-Balanta

     Gemenii si Balanta se compatibilizeaza destul de bine, pot fi, foarte bine, prieteni sau iubiti, sau si una si alta deodata. Ambii iubesc aventura, sunt persoane sociabile, le place foarte mult sa interactioneze cu restul lumii. In aceasta privinta, Balanta are o oarecare eleganta care il atrage, in mod deosebit, pe nativul din Gemeni. Evita, pe cat se poate stresul, incearca mereu lucruri noi si le place sa faca asta impreuna. Ambii sunt dispusi sa experimenteze, sa-si asume riscuri, Balantele fiind, in aceasta privinta, ceva mai nehotarate. Primele intalniri sunt determinante in relatia dintre Balanta si Gemeni. Relatia dintre ei se bazeaza pe dragoste si pasiune, pe care le traiesc din plin, atat la nivel fizic, cat si din punct de vedere emotional. Sunt persoane care se angajeaza cu toata fiinta lor si, mai ales daca gasesc in partenrii lor ceea ce cauta, lucrurile pot sa evolueze foarte frumos; in acest caz, relatia nu poate fi niciodata in pericol, pentru ca ambii parteneri vor face eforturi in sprijinul ei. Gemenilor le place sa socializeze, in vreme ce Balantele sent amfitrioanele perfecte, emanand eleganta in postura si vorbire; si in ochii celor din jur formeaza un cuplu de invidiat. Nativilor din Balanta le place sa se simta bine sub protectia Gemenilor, in vreme ce acestia din urma isi revarsa toata atentia asupra lor. Se compatibilizeaza foarte bine, atat la nivel fizic, traindu-si, la maximum, pasiunea, cat si la nivel intelectual, gasind mereu lucruri interesante de facut, impreuna.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP