Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate gemeni capricorn citeste acum

Compatibilitati Gemeni-Capricorn Compatibilitati Gemeni-Capricorn

     Gemenii si Capricornii ar putea, intr-o anumita masura, sa faca buna casa impreuna. Capricornii sunt mult mai realisti, mai sobri decat Gemenii, care incearca, insa nu intotdeauna si reusesc; uneori se mai lasa doborati de propriile impulsuri si atunci sunt predispusi la greseli destul de grave. Unul dintre aspectele care ar putea strica relatia dintre Gemeni si Capricorni ar fi aspectul financiar al vietii de cuplu; chestiunile de acest gen trebuie bine puse la punct inca de la inceput, altfel, totul poate degenera foarte rapid. Daca este vorba de o relatie pe termen lung, s-ar putea sa se ajunga la o lupta pentru control, din acest punct de vedere. De altfel, si Gemenii si Capricornii sunt foarte competitive; mereu cred ca trebuie sa demonstreze cate ceva, lor, dar si celor din jur. Exista un mare risc ca relatia de cuplu sa devina o cometitie intre cei doi, sa se margineasca, la un moment dat, la cine este mai bun – in plan prefesional, in plan sentimental, in plan social, asta nici macar nu mai conteaza. Gemenii sent mai deschisi, mai comunicativi, insa este putin probabil sa scoata ceva, cu usurinta, de la Capricorni; ei sent mai inchisi, mai ascunsi, si nu destainuie cu usurinta ceea ce este in sufletul lor. S-ar putea ajunge si la situatia in care unul sa incerce sa-l schimbe pe celalalt, sa-l aduca la forma pe care el si-o doreste; acest lucru nu este posibil, pentru ca nici unul, nici celalalt nativ nu sunt firi adaptabili, ci, mai degraba rigide.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP