Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate gemeni fecioara citeste acum

Compatibilitati Gemeni-Fecioara Compatibilitati Gemeni-Fecioara

     Nativii Gemeni si nativii Fecioara se armonizeaza destul de bine la nivel intelectual, insa, in alte domenii ale vietii, sunt destul de mult unii in contradictie cu ceilalti. Gemenii sunt mult mai distractivi, mult mai dispusi spre socializare, in vreme ce Fecioarele sunt mult mai retrase, de multe ori prefera singuratatea. Apoi, si Gemenii si Fecioarele au un spirit critic foarte pregnant, ceea ce poate aprinde foarte rapid o scanteie, de unde certurile pot degenera foarte usor. Gemenii sunt destul de mandri, ca sa nu mai vorbim de Fecioare, asa ca este putin probabil ca vreunii sa lase de la ei. Inceputul unei relatii intre un nativ din Gemeni si unul din zodia Leului poate fi extrem de promitator ; partile rele nu apar in aceasta perioada, asa ca armonizarea se poate face mai usor. Spontaneitatea Gemenilor poate sa apara, insa, in timp, destul de enervanta pentru Fecioara calculata, analitica, care gandeste mereu si planifica lucrurile, inainte de a se apuca sa faca ceva. La nivel de contact fizic, oricata compatibilitate ar exista, Fecioarele sunt mult mai tipicara decat distratii Gemeni ; pentru Fecioare, detaliile sunt importante. Gemenii sunt exploratori, se muta usor dintr-un loc in altul si se adapteaza usor, in vreme ce Fecioarelor le place stabilitatea, tin mult la ea. Gemenii sunt mult mai independenti si, nu de putine ori, ar putea reprosa Fecioarei un control prea strans asupra sa. Sansele ca o relatie intre doua stfel de persoane sa evolueze in ceva de durata sunt minime.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP