Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate gemeni gemeni citeste acum

Compatibilitati Gemeni-Gemeni Compatibilitati Gemeni - Gemeni

     Nativii Gemeni sunt oameni capabili, cu multe resurse, insa, tocmai aceste asemanari intre ei s-ar putea ciocni, la un moment dat, cap in cap. Gemenii au au discurs destul de agresiv, adeseori critic, acuzator fata de audienta, certurile izbucnind foarte usor intre doua persoane cu un astfel de caracter. Incearca sa manipuleze, pentru a obtine ceea ce-si doresc si nu se lasa usor de acest joc. Din punct de vedere intelectual, insa, colaborarea dintre doi nativi Gemeni poate fi destul de fructuoasa ; ambii sunt amatori de informatie proaspata, cerceteaza subiectele care li se par interesante si incearca sa cunoasca cat mai multe lucruri despre domeniul profesional in care isi desfasoara activitatea. Mereu isi doresc sa fie cei mai buni si mereu suntin concurenta cu cei din jur, chiar si cu persoanele apropiate. Trebuie sa-si dovedeasca, in primul rand lor, ce pot face cu potentialul de care dispun. Nu accepta deloc usor infrangerile si, atunci cand lucrurile nu ies asa cum isi doresc, de regula isi revarsa frustrarea pe apropiati. Din acest punct de vedere, sunt persoane alaturi de care este foarte dificil de convietuit ; compromisurile pe care trebuie sa le faca pentru a ajunge la intelegere sunt destul de semnificative. Alaturarea a doi nativi din zodia Gemeni poate avea si unele sanse de succes, in anumite contexte favorabile, insa, de cele mai multe ori, relatiile sentimentale intre cei doi nu au foarte mari sanse de izbanda.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP