Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate gemeni leu citeste acum

Compatibilitati Gemeni-Leu Compatibilitati Gemeni-Leu

     Nativii Gemeni si cei din Leu par sa poata forma un cuplu de nadejde, daca doresc acest lucru. Au destule asemanari de caracter, care sa-i poate uni. Ambii sunt persoane sociale, carora le place sa iasa in lume si sa socializeze. Sunt aventurieri, le place sa sparga rutina si sa faca lucruri noi. Sunt mereu interesati sa discute si vor sta de vorba ore intregi despre subiecte de interes comun, daca vor avea timpul necesar la dispozitie. Leii sunt ceva mai crispati, insa pot invata de la nativii Gemeni sa se relaxeze, sa se bucure de moment. Gemenii sunt foarte spontani, ca, de altfel, si Leii si mereu sunt gata sa-si faca unii altora surprize. Leul, cu o atitudine energica si entuziasta, va stimula din plin personalitatea Gemenilor. Acestia din urma sunt flexibili, se adapteaza personalitatii Leului. Ambii sunt, insa, caractere destul de puternice, desi, in aceasta privinta, am putea spune ca Leul este pe primul loc. Gemenii nu se lasa, insa calcati in picioare. Leiii nu sunt neaparat interesati de pastrarea aparentelor ; de regula, ei spun in fata ce au de zis. Gemenii sunt ceva mai ascunsi, mai interesati de aparente, ceea ce nu agreaza deloc nativii Lei. Gemenii pot fi foarte critici, si nu intotdeauna cu motiv intemeiat, in timp ce Leilor le place sa fie drepti in aprecieri. O relatia intre nativi apartinand celor doua zodii este posibila cu destul de multe compromisuri, insa se poate dezvolta frumos, daca cei doi reusesc sa se armonizeze.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP