Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate gemeni pesti citeste acum

Compatibilitati Gemeni-Pesti Compatibilitati Gemeni-Pesti

     Gemenii si Pestii sunt destul de diferiti, cu prea putine sanse de compatibilizare. Gemenii sunt mai cerebrali, in vreme ce Pestii sunt mai emotionali. Trebuie pornit de la acest aspect, daca se doreste o relatie intre nativi apartinand acestor doua zodii. Pestii merg uneori in deriva, se ghideaza mult dupa instincte, se bazeaza pe feeling ; Gemenii, pe de alta parte, au nevoie sa fie legati de realitate, isi doresc ceva palpabil si bine definit. Este greu pentru Gemeni sa se puna in pielea Pestilor, sa-i inteleaga. Pestii sunt foarte sensibili, simt foarte profund si sunt puternic afectati de cuvinte mai grele, spuse la manie ; Gemenii sunt exact asa, spun ce gandesc si abia apoi isi dau seama de greseala si le pare rau. Gemenii sunt adepti ai divertismenului insa se plictisesc destul de repede ; au nevoie de multa varietate in viata lor. Pestii, pe de alta parte, se ancoreaza de modul lor de viata si le este greu sa se desprinda pentru a incerca ceva nou. In viata intima, timiditatea pestilor este, initial, incitanta pentru nativul din Gemeni ; insa, mai tarziu, gemenii vor avea nevoie de mai mult din partea Pestilor. Pentru ca o relatie intre doi nativi apartinand acestor zodii sa functioneze, este nevoie ca cei doi sa aiba multa disponibilitate in acest sens. Ambii sunt destul de flexibili, asa ca nu vor renunta sa incerce sa se compatibilizeze, mai ales daca exista sentimente intre ei.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP