Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate gemeni rac citeste acum

Compatibilitati Gemeni-Rac Compatibilitati Gemeni - Rac

     Conexiunea intre Gemeni si Raci are sanse sa se materializeze intr-o relatie de cuplu de durata, chiar daca exista unele considerente care ne-ar indreptati sa ne gandim ca acest lucru nu este posibil. Gemenii sunt deschisi si flexibili, sunt creativi, vin cu diverse idei si propuneri spre innoire ; Racii sunt atrasi de aceste aspecte si, cu firea sa iubitoare, poate sa-l ajute pe nativul din Gemeni sa cladeasca o viata de familie stabila. Gamenii sunt destul de adaptabili, de flexibili si pot sa se plieze, daca isi doresc cu-adevarat acest lucru. Gemenii nu sunt genul de oameni statici, isi doresc sa iasa, sa fie in lume, sa socializeze ; racii, pe de alta parte, insista foarte mult sa fie doar intre ei, partenrii de relatie, sa-si arate reciproc iubirea unul pentru celalalt. Asta poate sa mearga o perioada, poate din luna de miere sau ceva de genul, insa Gemenii nu vor accepta la nesfarsit plangaceala Racului ; la un moment dat s-ar putea sa se sature si sa-si vada de drum. Constrangerile sunt cea mai proasta varianta pe care partenerul Rac ar putea s-o aleaga, ca metoda de actiune, in relatia cu nativul din Gemeni. Trebuie tinut seama ca Racul este foarte posesiv, are nevoie de cineva asupra caruia sa-si reverse dragostea sa, dar si care sa-l dadaceasca mereu, sa-l mangaie ori de cate ori are vreo suferinta. Gemenii sunt mult mai independenti si mereu isi vor pretui propria libertate. Uneori, relatia cu Racul este mult prea vulcanica si complexa, pentru a-i fi pe plac.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP