Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate gemeni sagetator citeste acum

Compatibilitati Gemeni-Sagetator Compatibilitati Gemeni-Sagetator

     Nu este deloc imposibila realizarea unei perechi exceptionale, formate dintr-un nativ Gemeni si unul Sagetator. Sunt destul de asemanatori, in unele aspecte importante, care ii pot ajuta sa se compatibilizeze unul cu celalalt. Ambii sunt intelectuali, le place sa se documenteze si sa discute despre subiecte care le capteaza atentia. Daca au sansa sa calatoreasca, atunci viata lor va fi o eterna discutie despre planuri de calatorie si locurile in care au fost. Sunt firi deschise, carora le place sa fie active pe plan social, isi traiesc viata din plin si se bucura de tot ceea ce primesc. Gemenii sunt, poate, ceva mai superficiali atunci cand vine vorba despre trairile interioare, in vreme ce Sagetatorul traieste totul la maximum si este mereu dispus sa incerce lucruri noi. Amandurora le place sa beneficieze de libertate de miscare in relatia de cuplu; de asemenea, ofera o astfel de libertate partenerilor. Asa ca, la acest nivel nu exista deloc constrangeri; mai degraba se merge spre cealalta panta, in care se acorda, reciproc, o prea mare libertate partenerilor, in cuplu. Uneori chiar se comporta cu nepasare fata de relatia de cuplu, care poate, in aceste conditii, sa se si rupa. Totul depinde de intensitatea sentimentelor existente intre cei doi, de interesul pe care fiecare il are in mentinerea acestei relatii. Sent genul care se tot despart si iar se impaca si, in majoritatea cazurilor, impacarea se face destul de usor; vine, insa, si momentul in care lucrurile nu mai sunt asa de simple pe cat isi doresc ei sa creada.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP