Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate gemeni scorpion citeste acum

Compatibilitati Gemeni-Scorpion Compatibilitati Gemeni-Scorpion

     Nu se putea gasi o combinatie mai nociva, cu parteneri care au atat de putine lucruri in comun ! Nativii Scorpioni sunt foarte emotiotionali, foarte sensibili, desi nu s-ar spune asta, la o prima vedere, in vreme ce Gemenii sunt foarte pragmatici, nu prea se lasa condusi de sentimente. Scorpionii, prin misterul pe care il emana, s-ar putea sa prezinte, initial, o oarecare atractie pentru Gemeni, insa aceasta se risipeste rapid, odata ce se lamureste si misterul Scorpionului. Gemnii vor pune mare accent pe ceea ce trebuie facut, iar problemele una cate una si le rezolva ; si Scorpionii sunt destul de implicati, in ceea ce fac, insa uneori sentimentele se amesteca in locuri unde nu trebuie, facandu-l sa mai ia si hotarari gresite. Si Scorpionii, si Gemenii sunt persoane rigide, care cu greu s-ar plia pe nevoile partenerului ; asa ca, de regula, fiecare ramane cu ale sale chestiuni care nu se compatibilizeaza deloc. Ajungand sa-l cunoasca mai bine pe Scorpion, profunzimea acestuia ar putea sa-l sperie pe nativul Gemeni. Angajamentele pe care si le asuma le onoreaza, nu sunt deloc superficiali in aceasta privinta, insa nu isi vor asuma niciunul, niciodata, un angajament pe care sa nu-l gandeasca foarte bine inainte. Si, daca vad ca lucrurile nu functioneaza cum trebuie, nici Scorpionii, si nici Gemenii nu vor intarzia sa faca pasul inapoi si sa gaseasca o cale mai buna de a relationa, in plan sentimental.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP