Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate gemeni varsator citeste acum

Compatibilitati Gemeni-Varsator Compatibilitati Gemeni-Varsator

     Intalnirea dintre Gemeni si Varsator poate surveni pe neasteptate, in circumstante neobisnuite, dar carora ambii parteneri ar putea sa-i confere o semnificatie deosebita. Varsatorul este, de regula, un rebel, lupta mereu pentru ceva, insa adeseori nu prea stie clar pentru ce; Gemenii sunt, de regula, destul de conformisti. Varsatorul are propriul sau cod de reguli, dupa care se ghideaza, reguli care celorlalti li s-ar putea parea ceva ciudate. De aceea, Varsatorul poate fi etichetat ca fiind un non-conformist. Are multa energie, pe care o aduce si in cuplu; il influenteaza, in acest sens, pe nativul din Gemeni. Si Gemenii si Varsatorii sunt firi intelectuale; mereu vor cauta aventuri care pot sa le aduca, drept rasplata, cunoastere. Au asteptari destul de similare de la viata. Nu sunt, nici unul, nici celalat, foarte atasati de ideea de familie; mai degraba au alte prioritati, care lor le par mai importante. Le place sa socializeze; este, de asemenea, un mod de a se imbunatati, atat in plan personal, cat si profesional. Varsatorii sunt ingeniosi, cateodata uimesc cu creativitatea lor; Gemenii sunt ceva mai spontani, mai impulsivi. De foarte multe ori se completeaza unul pe celalalt intr-o maniera foarte fericita. Viata intima reusita, reprezinta incununarea unei relatii de bun augur; daca exista sentimente puternice intre ei, impreuna pot trece peste toate impedimentele.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP