Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate leu balanta citeste acum

Compatibilitati Leu - Balanta Compatibilitati Leu - Balanta

     Leul si Balanta au mari sanse sa realizeze impreuna un cuplu reusit. Caracteristicile celor doua zodii sunt, in mare masura, complementare, ceea ce inseamna ca se completeaza reciproc. Leii prezinta o mare doza de egoism, sunt foarte interesati de propria lor persoana, in vreme ce Balanta este mult mai dispusa sa lase de la ea, sa se plieze pe nevoile partenerului sau, mai ales daca are de castigat de pe urma acestei atitudini. Leul este o persoana foarte hotarata, care face tot ceea ce a spus ca va face si pentru care nu exista amanari sau alte forme de a nu-si respecta angajamentele; asta ii place nehotaratei Balante, care castiga si ea, astfel, ceva mai multa incredere in sine. Viata intima poate fi implinita pentru ambii; Leul este pasional, Balanta este senzuala, asa ca o nu e de mirare ca traiesc, impreuna, totul la maximum. Balantele au un sarm natural, flirteaza spontan, au o atractivitate doesebita, pe care Leii o apreciaza foarte mult; din pacate, dupa ce Balanta este cucerita, Leul isi va indrepta atentia catre noi obiective. El se asteapta ca Balanta sa se plieze dupa el; nici prin cap nu i-ar trece ca ar trebui ca si el ar trebui sa mai faca unele compromisuri. Daca balanta accepta aceasta situatie, in schimbul a ceea ce Leul poate sa-i ofere – confort, securitate, belsug chiar – atunci relatia dintre cei doi ar putea merge foarte bine.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP