Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate leu capricorn citeste acum

Compatibilitati Leu - Capricorn Compatibilitati Leu - Capricorn

     Trebuie privit cu atentie la personalitatile celor doi, Leul si Capricornul. In ele rezida esenta relatiei dintre cei doi. Capricornul este o fire mai inchisa, mai stearsa, ii place sa stea in umbra si sa orchestreze lucrurile asa, de pe o pozitie ascunsa. Leul actioneaza deschis, nu-i plac ascunzisurile si oamenii ascunsi. Leului ii place sa socializeze, discuta activ cu cei din jurul sau, in vreme ce Capricornul ar renunta bucuros la astfel de momente, daca n-ar fi absolut necesar. Leul, personalitate oarecum egoista, nu este interesat sa inteleaga personalitatea Capricornului. Pretentiile merg in directia plierii partenerului dupa el, nu el dupa partener. Leului ii place sa fie adulat deschis, ii plac laudele, ceea ce Capricornul nu ar face niciodata; lui nu ii plac linguselile, nu ii place sa fie in siajul cuiva cu un ego atat de mare ca al Leului. Capricornul va aprecia foarte limitat realizarile Leului, care isi doreste ca reusitele sale sa fie trambitate pe toate drumurile. Capricornul este foarte chibzuit atunci cand vine vorba de bani, cauta pretul cel mai bun, dintre toate care exista, in vreme ce Leul, daca isi doreste ceva anume, face tot posibilul sa obtina, chiar si daca asta implica cheltuieli mai mari. Daca totusi se intalnesc pe undeva, Leul si Capricornul nu au mari sanse de a ajunge la coerziune, acest lucru fiind vizibil inca de la inceputul relatiei.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP