Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate leu fecioara citeste acum

Compatibilitati Leu - Fecioara Compatibilitati Leu - Fecioara

     Nu se poate spune ca Leul este total incompatibil cu Fecioara; au unele puncte in care ar putea stabili usor o convergenta. Fecioara il farmeca pe Leu, il face sa se simta in al noualea cer; insa, nu este genul care sa-si piarda total capul. Leul cere foarte mult intr-o relatie si nu da, intotdeauna, atata cat trebuie; Fecioara, pe de alta parte, este dispusa sa dea totul si nu prea ii convine ca nu primeste la fel. Leului ii place sa fie, mereu, in centrul atentiei, sa se faca remarcat, in vreme ce Fecioara este mult mai retrasa, mai modesta. In anumite contexte, Leul ar putea fi cel care sa puna in lumina anumite atribute ale Fecioarei. Leii spun direct ce au de spus, nu se feresc, in vreme ce Fecioara este mult mai calculata, intai analizeaza si apoi actioneaza; din pacate, Fecioara nu prea are ascendent asupra Leului, in cazurile in care ii atrage atentia asupra acestui fapt. De cele mai multe ori, Leul se va incapatana si o va tine pe a lui. Nu este genul care sa recunoasca, usor, propriile greseli. Leii sunt dominatori, vor incerca sa se impuna in fata Fecioarelor si, in unele cazuri, chiar vor reusi. Fecioarele nu sunt nicidecum slabe; au o alta tactica, ce functioneaza, de multe ori, mai bine. Asteapta, observa, fac planuri, apoi intervin; Leii sunt oamenii ansamblurilor, ai perspectivelor generale, in vreme ce Fecioarele sunt obsedate de detalii. Este greu de spus daca o astfel de relatie ar putea avea sanse de izbanda, pe termen lung; poate doar daca exista sentimente puternice intre cei doi, insa si asa, raman multe semne de intrebare.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP