Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate leu pesti citeste acum

Compatibilitati Leu - Pesti Compatibilitati Leu - Pesti

     Relatia dintre Leu si Pesti seamana cu un joc la ruleta; poate sa iasa, poate sa nu iasa. Exista numeroase aspecte care ar putea sa-i desparta pe cei doi. Pestii sunt genul spiritual, visator, cumva rupti de realitate, in vreme ce Leii sunt cerebrali, mereu bine plantati in realitate. Din acest punct de vedere ar putea sa se completeze reciproc foarte bine, asta daca atitudinea distrata a nativului Pesti nu-l aduce la exasperare pe nativul Leu. Pestii sunt altruisiti, le place sa ajute, se lasa pe ei pentru a-i sprijini pe cei din jur; pe de alta parte, Leii sunt foarte pragmatici, totul pentru ei trebuie sa aduca un anumit castig. Leii sunt foarte carismatici, atractivi, insa nici Pestilor nu le lipseste sarmul si acel vino-incoa, ce poate constitui un element foarte atractiv pentru Leu. Leii au un ego enorm, se simt foarte stapani pe sine, foarte increzatori in propriile forte, in vreme ce Pestii sunt ceva mai nesiguri, uneori au probleme de incredere ; in aceasta situatie, Leii ar putea profita pentru a-si impune autoritatea intr-un mod nu foarte placut pentru Pesti. Toleranta ar trebui sa existe de ambele parti, insa, de cele mai multe ori, Pestii vor fi cei toleranti din relatie, Leii mai putin. Este clar ca, daca isi doresc sa mearga intr-o relatie, Leul si nativul din pesti ar trebui sa se gandeasca de la inceput ce-si doresc; relatia dintre ei nu va fi niciodata una conventionala, linistita, dar asa, macar, nu va exista plictiseala in cuplu.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP