Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate leu sagetator citeste acum

Compatibilitati Leu - Sagetator Compatibilitati Leu - Sagetator

     Leul si Sagetatorul au unele caracteristici care le permit sa se inteleaga intre ei asa cum trebuie. Sunt romatici, calzi si plini de iubire, le place mult sa se implice in evenimente sociale. Colaboreaza destul de bine, in aceasta privinta, astfel incat trezesc admiratia celor din jur. Leul trebuie sa aiba grija la manifestarile sale de posesivitate ; Sagetatorului nu-i prea place sa fie ingradit, el se manifesta mai bine daca nu este mereu sub control. Si Sagetatorul, pe de alta parte, trebuie sa aiba grija sa nu dea Leului motive de gelozie, pentru ca ii place sa flirteze, asta il face sa se simta sigur pe el. Sagetatorul este destul de diplomat sa stie cum sa-l ia pe Leu, asa incat sa-i menejeze sentimentele ; are mai multa rabdare si stie cum sa-i imblanzeasca al sau caracter vulcanic. Se compatibilizeaza perfect, in plan intim, pentru ca le place sa aiba o viata sexuala implinita ; sunt dispusi sa expermenteze, sa exploreze, sa simta si sa traisca din plin sentimentele care ii unesc. Comunica foarte bine unul cu celalalt, pentru ca fiecare din ei are abilitati foarte bune in acest sens ; pot sa petreaca ore in sir discutand despre subiecte care ii intereseaza pe amandoi. Chiar daca exista si unele minusuri, pentru ca nu poate fi totul perfect, relatia dintre Leu si Sagetator poate sa evolueze foarte frumos, Leul fiind cel puternic, pilonul de rezistenta, in timp ce Sagetatorul se pliaza dupa partener si-si foloseste intreaga dilomatie pentru ca relatia sa mearga bine.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP