Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate leu scorpion citeste acum

Compatibilitati Leu - Scorpion Compatibilitati Leu - Scorpion

     Asocierea dintre Leu si Scorpion nu este deloc o asociere fericita. Ambii sunt personalitati foarte puternice, care nu vor reusi, in majoritatea cazurilor, sa se armonizeze. Si Leul si Scorpionul vor incerca sa domine; sunt rigizi, foarte greu maleabili si putin dispusi la a face compromisuri. Mereu vor fi in competitie, pentru a-si dovedi lor si celorlalti, de ce sunt in stare ; n-ar renunta la asta decat daca li s-ar oferi ceva in schimb. Ca in toate relatiile, inceputurile legaturii dintre Leu si Scorpion par foarte promitatoare, cu energii sexuale extrem de intense ; continuarea este, insa, indoielnica. Si Leul si Scorpionul sunt persoane cu un romantism foarte dezvoltat, le place sa traisca asta la maximu, insa pare ca acesta ar fi singurul domeniu in care se pot intalni undeva, la mijloc. Isi doresc iubiri de poveste si fiecare pare sa fi gasit acest lucru la celalalt; asta pana sunt loviti de realitate, care le arata ca sunt doar vise. Scorpionii nu sunt deloc deschisi, dimpotriva; Leii sunt cu totul altfel, ceea ce se vede, aia e. Acestia din urma ar putea sa fie enervati de faptul ca nu reusesc sa prinda toate nuantele in legatura cu partenerul sau Scorpion. Spirit aventurier au amandoi, insa fiecare si-l manifesta in mod diferit. Leului nu-i prea place sa filozofeze, este foarte pragmatic, in timp ce Scorpionul e mai meditativ, mai introspectiv. Nu vor fi capabili sa lase de la ei, pentru ca relatia de cuplu sa poate merge intr-o directie favorabila.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP