Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate leu varsator citeste acum

Compatibilitati Leu - Varsator Compatibilitati Leu - Varsator

     Leul si Varsatorul prezinta o compatibilitate destul de mare, o relatie intre cei doi avand unele sanse de reusita, doar cu foarte mult compromis. Exista unele chestiuni divergente, care nu trebuie trecute cu vederea, tocmai pentru ca rezultatul sa fie cat mai bun. Varsatorul nu este dintre cei care sa se streseze prea mult, pe cand Leul este crispat si foarte inversunat, cand isi propune ceva nu se lasa pana nu reuseste. Atitudinea detasata a Varsatorului poate sa-I dea de inteles Leului, din perspectiva propriului sau mod de a judeca lucrurile, ca nu este foarte interesat de relatie, renuntand si el sa se mai implice. Sau, daca este vorba despre o relatie in care a investiti timp si sentimente, poate iesi la iveala agresivitatea Leului, geloziile si posesivitatea sa. Ambii sunt personalitati independente, le place sa aiba control si sa fie in centrul atentiei, insa fiecare in sens diferit. Nu sunt deloc maleabili si este foarte greu sa se plieze unul pe celalalt; Leul nu este deloc dispus sa lase de la el, iar pe Varsator nu-l intereseaza acest aspect. Romantismul este unul dintre elementele care ar putea sa-i uneasca; le place sa se simta profund implicati, din acest punct de vedere, si o vor face fara rezerve. Ambii sunt genul intelectual, citesc si se documenteaza, au despre ce discuta impreuna. Daca isi doresc o relatie de cuplu, trebuie sa fie dispusi sa lase de la ei in unele momente, sa accepte si satisfacerea nevoilor celuilalt.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP