Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate rac leu citeste acum

Compatibilitati Rac-Leu Compatibilitati Rac-Leu

     Racul si Leul par sa se compatibilizeze relativ bine, avand in vedere ca ambii sunt familisti convinsi, ca nu cauta distractii pasagere, ca sunt romatici si pasionali. Racul este foarte pasional, ii place sa-si exprime, chiar si in public, sentimentele, in vreme ce Leul nu are nici o problema, din acest punct de vedere. Leul este foarte distractiv, dinamic, ceea ce atrage pe nativul Rac. Relatia sentimentala dintre Rac si Leu se poate manifesta la cote absolut sublime, viata intima fiind foarte implinita. Niciunul nu are darul de a se ascunde, sunt onesti unul cu celalat, iar asta poate fi un atu de mare valoare intr-o relatie de cuplu. Subiectele de conversatie nu lipsesc, pot petrece mult timp discutand despre subiecte de interes comun. Din pacate, pentru Leu, totul este in regula pana ce se incearca ingradirea libertatii lui de miscare ; din momentul in care Racul incepe sa devina foarte posesiv, sa actioneze doar sub impulsul emotiilor, totul se poate narui ca un castel de nisip. Leului ii place sa-si exprime afectiunea, insa nu-i place sa stea mereu si sa- l perie pe Rac, care asta isi doreste. Leul este mult mai cerebral si, pentru el, actiunile fara sens ale Racului, mai ales in momentele sale proaste, ii dau foarte mult de gandit. Daca Racul este genul care se poate agata de gatul partenerului si face cine stie ce scene de drama, Leul este mult mai pragmatic si nu inghite deloc astfel de chestiuni de santaj emotional. Va spune ceea ce are de spus si-si va vedea, mai departe, de drumul sau.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP