Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate taur balanta citeste acum

Compatibilitati Taur-Balanta Compatibilitati Taur - Balanta

     Exista posibilitati ca relatia intre Taur si Balanta sa mearga foarte bine, pentru ca se completeaza in multe privinte. Binenteles, exista si minusuri, insa, cu putin compromis, se poate trece peste. Taurul este ceva mai brut, in vreme ce Balanta este eleganta, au un stil ceva mai elevat, care place Taurului si din care isi doreste sa se inspire. Taurul este o persoana destul de sigura pe sine, iar asta impresioneaza pe Balanta, care este vesnic indecisa. Balantelor le place, in mod deosebit, sentimentul de siguranta pe care Taurul i-l inspira. Conflictele nu prea au risc sa degenereze, in relatia dintre Taur si Balanta ; Balanta este diplomata, stie cum sa puna problemele astfel incat sa se inteleaga exact ceea ce vrea sa spuna, in vreme ce Taurul lasa mult de la el si, rareori, va fi el cel care va porni o cearta. Balanta detine, insa, parghiile necesare de a calma pe Taur, chiar si in rarele momente de maxima surescitare din partea acestuia. Balantei ii place sa aiba o viata sociala activa, insa intelege ca Taurul este mai retras, din acest punct de vedere ; stie cand sa insiste sa-l ia cu ea la iesirile pe care le are planificate si cand sa renunte si sa-l lase in pace. Vor aparea probleme daca se impun limite din partea Taurului, in privinta iesirilor Balantei la intrunirile sociale ; aceasta trebuie, de la dansa, sa decida cand este oportun sa o faca si cand ar fi mai bine sa ramana langa partenerul sau. Uneori, insa, pot sa apara ciocniri, avand in vedere ca Taurului ii place foarte mult sa stea in confortul propriului camin, la care a lucrat si lucreaza asiduu.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP