Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate taur capricorn citeste acum

Compatibilitati Taur-Capricorn Compatibilitati Taur - Capricorn

     Taurul si Capricornul se aseamana din foarte multe puncte de vedere. Ambii sunt foarte cumpatati, foarte realisti, interesati de asigurarea unui confort pentru ei si familia lor. Sunt focusati pe obiectivele stabilite, sunt perseverenti si foarte muncitori. Niciunuia dintre cei doi nu le place sa iasa in evidenta ; isi vad de treaba lor, in planul secund, acolo unde lucreaza asiduu pentru a-si stinge scopurile. Sunt materialisti prin excelenta, ii intereseaza tot ceea ce este palpabil, nu fug dupa himere. Si Taurul si Capricornul sunt destul de calmi, nu se exteriorizeaza usor, insa nu trebuie provocati, nici unul, nici celalalt ; daca ar fi sa facem o comparatie, din acest punct de vedere, Taurul izbucneste mai greu, insa mult mai vulcanic. Prezinta atractivitate unul pentru celalalt, insa nu poate fi vorba de dragoste la prima vedere. Ambii sunt caractere rationale, asa incat isi vor lasa timpul necesar pentru a se cunoaste mai bine, pentru a-si descoperi reciproc afinitatile si punctele slabe ; o relatie intre un Taur si un Capricorn se va infiripa in timp, insa bazele pe care se va aseza vor fi foarte solide. Vor fi loiali unul altuia si fideli in relatia de cuplu ; nu sunt persoane care sa se poata face placute prea usor, nu isi fac prieteni cu facilitate. Au incredere unul in celalalt ca isi pot asigura stabilitatea de care au atata nevoie. Exista si un mare dezavantaj al unei astfel de relatii : si Taurul si Capricornul sunt conservatori din fire, nu adera la nou decat daca sunt convinsi de avantaje, astfel incat exista un risc major ca relatia dintre ei sa intre intr-o rutina care sa-i uzeze. Din timp in timp, vor mai avea nevoie de ceva divertisment, insa nici Taurul si nici Capricornul nu sunt persoane cu initiativa, in acest sens.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP