Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

<

Compatibilitate taur fecioara citeste acum

Compatibilitati Taur-Fecioara Compatibilitati Taur - Fecioara

     Combinatia celor doua elemente de pamant pare sa fie de foarte bun augur ; Taurul si Fecioara au multe lucruri in comun, se completeaza reciproc, pot face casa buna impreuna. Si Fecioara, si Taurul sunt preocupati de bunastarea materiala, isi doresc sa-si asigure confortul si sa-l pastreze. Taurul este tacticos si cumpatat ; la fel si Fecioara este strangatoare si foarte chivernisita la cheltuieli. Impreuna este aproape imposibil sa aiba vreodata probleme cu banii, sa faca datorii. Ambilor le place sa fie organizati, nu fac nimic la voia intamplarii, actioneaza mereu dupa planuri bine puse la punct. Sunt realisti si perseverenti, mereu gata sa munceasca atat cat este nevoie pentru a-si realiza obiectivele propuse. Fecioara stie cum sa gadile orgoliul Taurului, in timp ce acesta are grija si satisface nevoile Fecioarei. Taurul este foarte statornic, in relatia de cuplu, la fel si Fecioara ; ambii sunt destul de conservatori, nu prea ies usor in evidenta. Prefera sa analizeze lucrurile din plan secundar, pentru ca li se pare ca asa pot observa nestingheriti la ceea ce se intampla. Punctul slab cel mai semnificativ al Fecioarei se refera la atitudinea sa critica, dusa uneori la extrem ; Taurul, insa, reactioneaza diferit de ceea ce asteapta Fecioara si nu raspunde provocarilor. Perfectionismul amandurora poate fi si un avantaj, dar si un dezavantaj ; per ansamblu, insa, poate fi o relatie de foarte bun augur, cu sanse mari de a rezista in timp.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP